Page 15 - medorledor21
P. 15

‫דואט שוקולד מריר ושוקולד לבן‬

                            ‫אופן ההכנה‪:‬‬                                   ‫מצרכים‪:‬‬

‫למוס המריר‪ :‬ממיסים את השוקולד‪ .‬מסננים‪ .‬מוסיפים חלמון‬           ‫חומרים למוס שוקולד מריר‪:‬‬
                                  ‫אחר חלמון עד שמתערבב‪.‬‬                   ‫‪ 6‬ביצים מופרדות‬
                                                                           ‫‪ 200‬גר' שוקולד‬
‫מקציפים את החלבונים לקצף חזק‪ .‬מוסיפים לתערובת‬
‫של השוקולד בהדרגה עד קבלת מסה הומוגנית ואוורירית‪.‬‬               ‫חומרים למוס שוקולד לבן‪:‬‬
                                                                     ‫‪ 1‬מיכל שמנת מתוקה‬
                                                     ‫מקררים‪.‬‬           ‫‪ 100‬גר' שוקולד לבן‬
    ‫למוס לבן‪ :‬מחממים את השמנת ומוסיפים את השוקולד‪.‬‬                              ‫‪ 1‬כף ברנדי‬
‫ממיסים את השוקולד‪ ,‬מוסיפים את הברנדי‪ .‬מסננים‪ .‬שומרים‬

                                       ‫במשך הלילה במקרר‪.‬‬
      ‫מקציפים את המסה לפני ההגשה עד שזו הופכת למוס‬

                                                      ‫אוורירי‬
‫מסדרים בצלחת זה לצד זה‪ .‬אפשר להוסיף לקישוט תותים ‪.‬‬

‫מגזין מדור לדור ‪15‬‬
   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20