Page 15 - medorledor21
P. 15
דואט שוקולד מריר ושוקולד לבן
אופן ההכנה: מצרכים:
למוס המריר :ממיסים את השוקולד .מסננים .מוסיפים חלמון חומרים למוס שוקולד מריר:
אחר חלמון עד שמתערבב. 6ביצים מופרדות
200גר' שוקולד
מקציפים את החלבונים לקצף חזק .מוסיפים לתערובת
של השוקולד בהדרגה עד קבלת מסה הומוגנית ואוורירית. חומרים למוס שוקולד לבן:
1מיכל שמנת מתוקה
מקררים. 100גר' שוקולד לבן
למוס לבן :מחממים את השמנת ומוסיפים את השוקולד. 1כף ברנדי
ממיסים את השוקולד ,מוסיפים את הברנדי .מסננים .שומרים
במשך הלילה במקרר.
מקציפים את המסה לפני ההגשה עד שזו הופכת למוס
אוורירי
מסדרים בצלחת זה לצד זה .אפשר להוסיף לקישוט תותים .
מגזין מדור לדור 15