Page 30 - medorledor144
P. 30
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :יהודית לוטואק
כדי ערבוב את החלב .מחזירים לאש עד שהרוטב סמיך מאוד. סופלה גבינה
מוסיפים את הגבינה המגורדת .מצננים .מוסיפים את החלמונים
אחד אחרי השני .לבסוף מקציפים את החלבונים לקצף חזק מצרכים ל 6 :מנות
זמן הכנה 25 :דקות
ויציב ומוסיפים למסה .ממליחים ומפלפלים. זמן אפיה 45 :דקות
מעבירים לקערה המיועדת לסופלה ששומנה מראש. מצרכים:
100גר' חמאה
מחממים את התנור כ 10 -דקות לפני הכנסת הסופלה לחום של
180מעלות .אופים במשך 30דקות ואז מעלים את חום התנור 100גר' קמח
ל 200מעלות לעוד כ 15 -דקות עד שהסופלה יציב .מגישים מיד. 1/2ליטר חלב
125גר' גבינה מסוג גרוייר מגורדת
גבינה
5ביצים
סרוק אותי מלח ,פלפל
הכנה:
רוטב בשמל:
שמים בסיר את החמאה וממיסים אותה ,מוסיפים את הקמח
מחוץ לאש ומערבבים עד קבלת עיסה הומוגנית ,מוסיפים תוך
30