Page 30 - medorledor144
P. 30

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צילום‪ :‬יהודית לוטואק‬

‫כדי ערבוב את החלב‪ .‬מחזירים לאש עד שהרוטב סמיך מאוד‪.‬‬                   ‫סופלה גבינה‬
‫מוסיפים את הגבינה המגורדת‪ .‬מצננים‪ .‬מוסיפים את החלמונים‬
‫אחד אחרי השני‪ .‬לבסוף מקציפים את החלבונים לקצף חזק‬                                                  ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
                                                                                                  ‫זמן הכנה‪ 25 :‬דקות‬
                  ‫ויציב ומוסיפים למסה‪ .‬ממליחים ומפלפלים‪.‬‬                                          ‫זמן אפיה‪ 45 :‬דקות‬

         ‫מעבירים לקערה המיועדת לסופלה ששומנה מראש‪.‬‬                                                          ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                                      ‫‪ 100‬גר' חמאה‬
‫מחממים את התנור כ‪ 10 -‬דקות לפני הכנסת הסופלה לחום של‬
‫‪ 180‬מעלות‪ .‬אופים במשך ‪ 30‬דקות ואז מעלים את חום התנור‬                                                   ‫‪ 100‬גר' קמח‬
‫ל‪ 200‬מעלות לעוד כ‪ 15 -‬דקות עד שהסופלה יציב‪ .‬מגישים מיד‪.‬‬                                               ‫‪ 1/2‬ליטר חלב‬
                                                                                  ‫‪ 125‬גר' גבינה מסוג גרוייר מגורדת‬
    ‫גבינה‬
                                                                                                             ‫‪ 5‬ביצים‬
‫סרוק אותי‬                                                                                                ‫מלח‪ ,‬פלפל‬

                                                                                                              ‫הכנה‪:‬‬
                                                                                                         ‫רוטב בשמל‪:‬‬
                                                          ‫שמים בסיר את החמאה וממיסים אותה‪ ,‬מוסיפים את הקמח‬
                                                          ‫מחוץ לאש ומערבבים עד קבלת עיסה הומוגנית‪ ,‬מוסיפים תוך‬

                                                                                                                   ‫‪30‬‬
   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35