Page 28 - medorledor144
P. 28

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צילום‪ :‬יהודית לוטואק‬

                                                   ‫הכנה‪:‬‬  ‫סלט ברוקולי טרי‬
                ‫מסננים את הצימוקים‪ .‬קוצצים את הנענע‪.‬‬
‫מנקים את ראשי הברוקולי‪ .‬מפרידים בין התפרחת‬                                      ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
‫והגבעולים‪ .‬זורקים את הגבעולים‪ .‬מניחים בקערת המיקסר‬                             ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬
‫את הלהב המתכתי‪ .‬מניחים בתוך הקערה את תפרחת‬
‫הברוקולי וטוחנים עד קבלת מרקם של סולת * אל תטחנו‬                                         ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                           ‫‪ 2‬ראשי ברוקולי טריים‬
                       ‫יתר על המידה אחרת תקבלו פירה‪.‬‬
‫מעבירים את סולת הברוקולי לקערת ההגשה‪ .‬מוסיפים‬                                           ‫‪ 1‬מלפפון‬
‫לה את הבצלים חתוכים לפרוסות דקות‪ ,‬המלפפון חתוך‬                      ‫‪ 1‬כוס צימוקים מושרים במים‬
‫לקוביות‪ ,‬הצימוקים‪ ,‬הצנוברים‪ ,‬הנענע הקצוצה‪ ,‬מיץ הלימון‬
                                                                                      ‫למשך לילה‬
                                                  ‫והשמן‪.‬‬                              ‫‪ 6‬בצל ירוק‬
          ‫מערבבים היטב‪ ,‬ממליחים ומפלפלים לפי הטעם‪.‬‬                               ‫‪ 2‬כפות צנוברים‬
‫מומלץ להכין את הסלט כמה שעות מראש על מנת שיספוג‬                                ‫‪ 6‬ענפי נענע טרייה‬
‫את כל הטעמים‪ .‬בנוסף יהיה קל יותר להקל את הברוקולי ‪.‬‬                              ‫‪ 6‬כפות שמן זית‬
                                                                            ‫‪ 2‬כפות מיץ לימון טרי‬
   ‫סלטים‬                                                                        ‫מלח ופלפל גרוס‬

‫סרוק אותי‬                                                                                       ‫‪28‬‬
   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33