Page 28 - medorledor144
P. 28
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :יהודית לוטואק
הכנה: סלט ברוקולי טרי
מסננים את הצימוקים .קוצצים את הנענע.
מנקים את ראשי הברוקולי .מפרידים בין התפרחת מצרכים ל 6 :מנות
והגבעולים .זורקים את הגבעולים .מניחים בקערת המיקסר זמן הכנה 15 :דקות
את הלהב המתכתי .מניחים בתוך הקערה את תפרחת
הברוקולי וטוחנים עד קבלת מרקם של סולת * אל תטחנו מצרכים:
2ראשי ברוקולי טריים
יתר על המידה אחרת תקבלו פירה.
מעבירים את סולת הברוקולי לקערת ההגשה .מוסיפים 1מלפפון
לה את הבצלים חתוכים לפרוסות דקות ,המלפפון חתוך 1כוס צימוקים מושרים במים
לקוביות ,הצימוקים ,הצנוברים ,הנענע הקצוצה ,מיץ הלימון
למשך לילה
והשמן. 6בצל ירוק
מערבבים היטב ,ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. 2כפות צנוברים
מומלץ להכין את הסלט כמה שעות מראש על מנת שיספוג 6ענפי נענע טרייה
את כל הטעמים .בנוסף יהיה קל יותר להקל את הברוקולי . 6כפות שמן זית
2כפות מיץ לימון טרי
סלטים מלח ופלפל גרוס
סרוק אותי 28