Page 33 - medorledor137
P. 33
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
סרוק אות הכנה: תבשיל דג סלמון עם
יש לצמצם את ציר הדגים ב .1/3-להוסיף אליו את השמנת, פטריות יער ,ערמונים
לצמצם שוב ולהוסיף בהדרגה את החמאה ( 30גר') ,להמליח
ולפלפל לפי הטעם .לבסוף בעזרת מוט מיקסר לטחון את וגרעיני חרדל
הרוטב כדי להפוך אותו לחלק. מצרכים ל 4 :מנות
מנקים את פטריות הפורטובלו ומקפיצים אותם במחבת עם זמן הכנה 30 :דקות
יתר החמאה ומוסיפים את הערמונים שקצצנו בצורה גסה. זמן בישול 30 :דקות
מקפיצים כבמשך שלוש דקות. מצרכים:
חותכים את דג הסלמון לקוביות בינוניות .במחבת מחממים 700גר' דג סלמון
את שמן הזית ומקפיצים את קוביות הדג במשך דקה כדי
50גר' ערמונים
לסגור אותם .שומרים בצד. 200מ"ל שמנת בישול
בסיר מחממים יחד את הרוטב ואת תערובת הפטריות
והערמונים .מוסיפים את קוביות הדג ומבשלים על אש 1כפית גרעיני חרדל
מלח ופלפל גרוס
נמוכה במשך עשר דקות ללא רתיחה.
בזמן ההגשה מפזרים מעל גרעיני חרדל וקצת כוסברה 1סלסלה פטריות פורטובלו
500מ"ל ציר דגים
קצוצה .דגים 40גר' חמאה
1כף שמן זית
33
1/4חבילה כוסברה קצוצה
גיליון 137