Page 29 - medorledor137
P. 29

‫סרוק אות‬‫מגזין מדור לדור‬                                            ‫שמתחילים את הדרך העסקית‪ ,‬החזון הואכ‬

        ‫עצמי בשני התחומים‪ .‬בעבודה עם בעלי עסקים‪ ,‬אני לומדת על‬      ‫המגדלור שמנחה אותנו דרך אהבה ותשוקה‪.‬‬
        ‫תחומים מגוונים ושיטות ניהול שונות‪ ,‬בעוד שבמטבח אני‬         ‫עבורי‪ ,‬החזון שלי הוא לשלב בין שני עולמות שנראים‬
        ‫מתמודדת עם טכניקות חדשות וטעמים שונים‪ .‬השילוב בין‬
        ‫שני העולמות הללו מעשיר את חיי המקצועיים והאישיים‬                       ‫כמקבילים אך למעשה משלימים זה את זה‪:‬‬

                 ‫ומאפשר לי לראות את העולם ממגוון פרספקטיבות‪.‬‬       ‫מגזין שמקדם את "האני מאמין" של בעלי עסקים ושף פרטי‬
                                                                                                     ‫המתמחה באירוח צרפתי‪.‬‬
                                               ‫החזון לעתיד‬
                                                                                ‫מגזין מדור לדור –‪ ‬מסע של יצירה והשראה‬
        ‫בסופו של דבר‪ ,‬החזון שלי הוא להמשיך ולגדול בשני העסקים‪,‬‬
        ‫ליצור יותר הזדמנויות לבעלי עסקים ולהעניק חוויות קולינריות‬  ‫המגזין שלי‪ ,‬שהוקם לפני ‪ 13‬שנים‪ ,‬נולד מתוך הרצון לתת במה‬
        ‫בלתי נשכחות לאורחים‪ .‬אני מאמינה שהשילוב בין מגזין לשף‬      ‫לבעלי עסקים לחלוק את הסיפורים והערכים שלהם‪ .‬כל גיליון‬
        ‫פרטי מאפשר לי להביא את עצמי באופן מלא ומשמעותי‬             ‫הוא מסע אישי בשבילי‪ ,‬שבו אני פוגשת יזמים שונים‪ ,‬שומעת‬
                                                                   ‫את החזון שלהם ועוזרת להם לחזק את האוטוריטה שלהם‬
                                       ‫לעולם העסקים והקולינריה‪.‬‬    ‫בשוק‪ .‬זו עבודה שדורשת יצירתיות‪ ,‬הבנה עמוקה והיכולת‬
        ‫לסיום‪ ,‬חשוב לזכור שהחזון והאיזון הם אבני הדרך להצלחה‬       ‫לתקשר בצורה אותנטית‪ .‬אני נהנית מכל רגע שבו אני יכולה‬
        ‫אישית ומקצועית‪ .‬אני מזמינה אתכם לחשוב על המקום שלהם‬
        ‫בחייכם ואיך אתם יכולים לשלב את התשוקות שלכם באופן‬                     ‫להאיר את הייחודיות של כל עסק ולתרום לקידומו‪.‬‬

                                 ‫שמביא לכם שמחה וסיפוק אמיתי‪.‬‬              ‫השף הפרטי‪ – ‬אומנות הקולינריה באירוח צרפתי‬
                                     ‫יהודית לוטואק ‪ -‬אירוח צרפתי‬
                                                                   ‫מצד שני‪ ,‬כשף פרטי‪ ,‬אני מוצאת את עצמי בעולם הקולינריה‬
                ‫‪[email protected] I 054-7388825‬‬             ‫והאירוח צרפתי‪ .‬זהו מקום שבו אני יכולה לבטא את האהבה‬
                                                                   ‫שלי לאוכל‪ ,‬ליצור חוויות בלתי נשכחות לאורחים וללחוש את‬
            ‫על המומחית‬                                             ‫הקסם שבכל מנה שאני מכינה‪ .‬העבודה הזו מאפשרת לי להיות‬
                                                                   ‫יצירתית בצורה אחרת‪ ,‬להשרות אושר ושמחה דרך טעמים‬
           ‫לשיתופי פעולה בלחיצת כפתור‬                              ‫וריחות‪ .‬כל ארוחה היא הזדמנות ליצור רגעים מיוחדים ולתת‬

        ‫‪29‬‬                                                                                             ‫לאורחים להרגיש בבית‪.‬‬

                                                                                          ‫איזון בין שני העולמות‬
                                                                     ‫האיזוןביןשניהעסקיםהללומתבססעלההבנה‬
                                                                     ‫שהיצירה והשירות הם שני צדדים של אותו‬
                                                                     ‫מטבע‪ .‬במגזין‪ ,‬אני מעודדת בעלי עסקים‬
                                                                     ‫להביא את הייחוד שלהם‪ ,‬ובמטבח אני‬
                                                                     ‫מאפשרת לאורחים לחוות את הייחוד הקולינרי‬
                                                                     ‫שלי‪ .‬בשני המקרים‪ ,‬המטרה היא ליצור חיבור‬

                                                                                       ‫אמיתי ואותנטי עם הקהל‪.‬‬

                                                                   ‫האתגר הגדול הוא לנהל את הזמן והאנרגיה בצורה יעילה‪ ,‬אך‬
                                                                   ‫אני מוצאת שהשניים מעניקים לי סיפוק רב ושומרים על‬

                                                                                                       ‫המוטיבציה שלי גבוהה‪.‬‬

                                                                                              ‫למידה והתפתחות מתמדת‬

                                                                   ‫כל יום הוא הזדמנות ללמוד משהו חדש‪ ,‬להתפתח ולחדש את‬

                                                                                                                     ‫גיליון ‪137‬‬
   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34