Page 35 - medorledor135
P. 35
צילום :אלכס דוניןמגזין מדור לדורתפוח עץ ממולא
בפירות יבשים
קינוחים
מצרכים ל 4 :מנות
35 זמן הכנה 15 :דקות
זמן אפייה 20 :דקות
מצרכים:
4תפוחי עץ
80גר' אוכמניות טריות או קפואות
30גר' צימוקים
30גר' אגוזי מלך
30גר' שקדים
30גר' פיסטוק
1כפית קינמון
3כפות סוכר
100מ"ל קלבדוס
מיץ מתפוז
כמה טיפות של תמצית וניל
4מקלות קינמון לקישוט
הכנה:
מחממים תנור לחום של 160מעלות ()5
טוחנים את כל הפירות היבשים והאוכמניות עם
הקינמון ותמצית הוניל .
שוטפים את התפוחים ,חותכים את החלק העליון
ומרוקנים את הליבה .
בתוך חלל התפוח ממלאים במלית ומחזירים את
המכסה על התפוחים .מניחים את התפוחים על תבנית .
בכל תפוח תוקעים מקל קינמון.
מחממים בסיר את מיץ התפוזים עם הקלבדוס והסוכר.
מערבבים ושופכים מעל התפוחים .אופים בתנור במשך
עשרים דקות .מדי פעם שופכים מן הנוזל מעל התפוחים
מגישים חם.
הטבה למדור לדור10
%מ ימא5וגהוו2וןהד8ימ8התנו8שלי3תוהרו7נטו-תשי4חאלם5קה0
גיליון 135
סרוק אותי
בתוקף עד 30/12/24