Page 34 - medorledor135
P. 34
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: תבשיל פטריות
יש לנקות את הפטריות ולחתוך אותם לחתיכות.
מניחים בסיר את כל הפטריות ,העגבניה ,הבצל שאלוט ,השמנת, מצרכים ל 6 :מנות
היין פורט ,הבריוש ,מלח ופלפל גרוס .מערבבים ומכסים. זמן הכנה 15 :דקות
מתחילים את הבישול על אש גבוהה עד שהתבשיל מגיע זמן בישול 30 :דקות
לרתיחה .מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש נמוכה
מצרכים:
ובעבוע קל למשך שלושים דקות. 1,3קג' פטריות (שמפיניון ,פורטובלו ,יער ,מלך)
את עשבי התיבול מפזרים לפני ההגשה.
1בריוש מיובש ומפורר לפירורים
תבשילים ותוספות 1עגבניה מקולפת וקצוצה
1בצל שאלוט קצוץ
סרוק אות 5עלי בזיליקום קצוצים
1כף פטרוזיליה קצוצה
5כפות שמנת ( 42%קרם פרש )
1/2כוס יין פורט
מלח ופלפל גרוס
34