Page 34 - medorledor135
P. 34

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                   ‫ההכנה‪:‬‬      ‫תבשיל פטריות‬
             ‫יש לנקות את הפטריות ולחתוך אותם לחתיכות‪.‬‬
‫מניחים בסיר את כל הפטריות‪ ,‬העגבניה‪ ,‬הבצל שאלוט‪ ,‬השמנת‪,‬‬                                ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
      ‫היין פורט‪ ,‬הבריוש‪ ,‬מלח ופלפל גרוס‪ .‬מערבבים ומכסים‪.‬‬                             ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬
‫מתחילים את הבישול על אש גבוהה עד שהתבשיל מגיע‬                                        ‫זמן בישול‪ 30 :‬דקות‬
‫לרתיחה‪ .‬מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש נמוכה‬
                                                                                                ‫מצרכים‪:‬‬
                           ‫ובעבוע קל למשך שלושים דקות‪.‬‬     ‫‪ 1,3‬קג' פטריות (שמפיניון‪ ,‬פורטובלו‪ ,‬יער‪ ,‬מלך)‬
                    ‫את עשבי התיבול מפזרים לפני ההגשה‪.‬‬
                                                                        ‫‪ 1‬בריוש מיובש ומפורר לפירורים‬
    ‫תבשילים ותוספות‬                                                            ‫‪ 1‬עגבניה מקולפת וקצוצה‬
                                                                                     ‫‪ 1‬בצל שאלוט קצוץ‬
‫סרוק אות‬                                                                          ‫‪ 5‬עלי בזיליקום קצוצים‬
                                                                                  ‫‪ 1‬כף פטרוזיליה קצוצה‬

                                                                         ‫‪ 5‬כפות שמנת ‪( 42%‬קרם פרש )‬
                                                                                        ‫‪ 1/2‬כוס יין פורט‬
                                                                                        ‫מלח ופלפל גרוס‬

                                                                                                       ‫‪34‬‬
   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39