Page 33 - medorledor124
P. 33
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
ההכנה: מאפה תפוחי אדמה
עם שום וטימין
מחממים את התנור לחום של 200מעלות ומשמנים תבנית
מצרכים ל 4 :מנות
חסינת אש. זמן הכנה 10 :דקות
בסיר קטן ממיסים את החמאה יחד עם שמן הזית ואז זמן אפיה :שעה
מוסיפים את השום ומזהיבים אותה קלות. מצרכים:
3תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה שטופים ופרוסים דק
מעמידים את פרוסות תפוחי האדמה ומצמידים אותם אחת
3כפות חמאה
לשניה .כשכל פרוסות תפוחי האדמה מסודרים שופכים 2כפות שמן זית
1שן שום פרוסה דק
מעל את תערובת החמאה. מלח ופלפל לפי הטעם
מפלפלים וממליחים לפי הטעם ומפזרים מעל טימין טרי. טימין
2פרוסות לחם או חלה
מניחים מעל התבנית רדיד אלומיניום .אופים במשך שעה
תבשילים ותוספות עד שתפוחי אדמה זהובים.
סרוק אות
גיליון 33 124