Page 38 - medorledor119
P. 38

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צצייללווםם‪ ::‬אאללככסס דדווננייןן‬

                                  ‫ההכנה‪:‬‬                                          ‫לביבות קינואה‬

‫לשטוף את הקינואה במים קרים‪ ,‬לשים את הקינואה בסיר‬                                                 ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                                                                                                ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
‫ולהוסיף מים פעמיים ממשקל הקינואה‪ ,‬להביא לרתיחה‬                                                 ‫זמן בישול‪ 25 :‬דקות‬

                                  ‫ולהמשיך לבשל על אש קטנה כ ‪ 10 -‬עד ‪ 15‬דקות‪.‬‬                               ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                                   ‫‪ 80200‬גר' קינואה‬
‫לכבות את האש ולהניח כ ‪ 10-‬דקות על מנת שהקינואה תתפח‪.‬‬
                                                                                                    ‫‪ 1‬בצל קטן קצוץ‬
                                  ‫לצנן ולקרר‪.‬‬                                                  ‫‪ 70‬גר' גבינה לבנה ‪0%‬‬

‫בקערה טורפים את הביצים יחד עם הגבינה‪ .‬מוסיפים את‬                                                      ‫שן שום קצוצה‬
                                                                                                            ‫‪ 2‬ביצים‬
‫הקינואה‪ ,‬השום‪ ,‬הבצל הקצוץ ואת פירורי הלחם‪ .‬מתבלים‬
                                                                                                  ‫‪ 50‬גר' פירורי לחם‬
                                  ‫במלח ופלפל גרוס‪ .‬מערבבים עד קבלת מרקם הומוגני‪.‬‬                            ‫שמן זית‬

                                  ‫ליצור מהמסה לביבות‪.‬‬                                               ‫מלח ופלפל גרוס‬

‫מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הלביבות כ‪5-‬‬                                                                   ‫‪38‬‬

           ‫תבשילים ותוספות‬        ‫דקות מכל צד עד שהן זהובות‪.‬‬

‫סרוק אותי‬                         ‫יש להניח את הלביבות על נייר סופג‪.‬‬

                                  ‫ניתן להגיש עם סלט ירוק‪.‬‬
   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43