Page 38 - medorledor119
P. 38
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צצייללווםם ::אאללככסס דדווננייןן
ההכנה: לביבות קינואה
לשטוף את הקינואה במים קרים ,לשים את הקינואה בסיר מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 20 :דקות
ולהוסיף מים פעמיים ממשקל הקינואה ,להביא לרתיחה זמן בישול 25 :דקות
ולהמשיך לבשל על אש קטנה כ 10 -עד 15דקות. מצרכים:
80200גר' קינואה
לכבות את האש ולהניח כ 10-דקות על מנת שהקינואה תתפח.
1בצל קטן קצוץ
לצנן ולקרר. 70גר' גבינה לבנה 0%
בקערה טורפים את הביצים יחד עם הגבינה .מוסיפים את שן שום קצוצה
2ביצים
הקינואה ,השום ,הבצל הקצוץ ואת פירורי הלחם .מתבלים
50גר' פירורי לחם
במלח ופלפל גרוס .מערבבים עד קבלת מרקם הומוגני. שמן זית
ליצור מהמסה לביבות. מלח ופלפל גרוס
מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הלביבות כ5- 38
תבשילים ותוספות דקות מכל צד עד שהן זהובות.
סרוק אותי יש להניח את הלביבות על נייר סופג.
ניתן להגיש עם סלט ירוק.