Page 37 - medorledor119
P. 37
מגזין מדור לדור
צצייללווםם ::אאללככסס דדווננייןן
סרוק אותי ההכנה: דג באס נוסח ברסי
מחממים תנור ל 180מעלות .משמנים תבנית ומניחים בה את
פילה הבאס ,ממליחים ומפלפלים .מעל הדגים מניחים קוביות מצרכים ל 4 :מנות
קטנות של חמאה .קוצצים דק את בצל השאלוט ומפזרים מעל. זמן הכנה 15 :דקות
שופכים את היין בתחתית התבנית .מכניסים את התבנית לתנור זמן אפיה 20 :דקות
ואופים במשך 15-20דקות .מדי פעם מרטיבים את הדגים עם
מצרכים:
הרוטב. 4פילה באס
מניחים על צלחות ההגשה בליווי הרוטב ומפזרים מעל 2בצלי שאלוט
200מ"ל יין לבן
פטרוזיליה קצוצה .דגים
1לימון
37 פטרוזיליה קצוצה
100גר' חמאה
מלח ופלפל גרוס
גיליון 119