Page 37 - medorledor119
        P. 37
     מגזין מדור לדור
         צצייללווםם ::אאללככסס דדווננייןן
סרוק אותי                                                  ההכנה:   דג באס נוסח ברסי
         מחממים תנור ל  180מעלות .משמנים תבנית ומניחים בה את
         פילה הבאס ,ממליחים ומפלפלים .מעל הדגים מניחים קוביות                                מצרכים ל 4 :מנות
         קטנות של חמאה .קוצצים דק את בצל השאלוט ומפזרים מעל.                                זמן הכנה 15 :דקות
         שופכים את היין בתחתית התבנית .מכניסים את התבנית לתנור                              זמן אפיה 20 :דקות
         ואופים במשך  15-20דקות .מדי פעם מרטיבים את הדגים עם
                                                                                                      מצרכים:
                                                            הרוטב.                                  4פילה באס
         מניחים על צלחות ההגשה בליווי הרוטב ומפזרים מעל                                           2בצלי שאלוט
                                                                                                  200מ"ל יין לבן
            פטרוזיליה קצוצה .דגים
                                                                                                         1לימון
         37                                                                                   פטרוזיליה קצוצה
                                                                                                  100גר' חמאה
                                                                                               מלח ופלפל גרוס
                                                                                                       גיליון 119
     	
