Page 37 - medorledor119
P. 37

‫מגזין מדור לדור‬

         ‫צצייללווםם‪ ::‬אאללככסס דדווננייןן‬

‫סרוק אותי‬                                                  ‫ההכנה‪:‬‬   ‫דג באס נוסח ברסי‬
         ‫מחממים תנור ל ‪ 180‬מעלות‪ .‬משמנים תבנית ומניחים בה את‬
         ‫פילה הבאס‪ ,‬ממליחים ומפלפלים‪ .‬מעל הדגים מניחים קוביות‬                                ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
         ‫קטנות של חמאה‪ .‬קוצצים דק את בצל השאלוט ומפזרים מעל‪.‬‬                                ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬
         ‫שופכים את היין בתחתית התבנית‪ .‬מכניסים את התבנית לתנור‬                              ‫זמן אפיה‪ 20 :‬דקות‬
         ‫ואופים במשך ‪ 15-20‬דקות‪ .‬מדי פעם מרטיבים את הדגים עם‬
                                                                                                      ‫מצרכים‪:‬‬
                                                            ‫הרוטב‪.‬‬                                 ‫‪ 4‬פילה באס‬
         ‫מניחים על צלחות ההגשה בליווי הרוטב ומפזרים מעל‬                                          ‫‪ 2‬בצלי שאלוט‬
                                                                                                 ‫‪ 200‬מ"ל יין לבן‬
            ‫פטרוזיליה קצוצה‪ .‬דגים‬
                                                                                                        ‫‪ 1‬לימון‬
         ‫‪37‬‬                                                                                   ‫פטרוזיליה קצוצה‬

                                                                                                 ‫‪ 100‬גר' חמאה‬
                                                                                               ‫מלח ופלפל גרוס‬

                                                                                                       ‫גיליון ‪119‬‬
   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42