Page 36 - medorledor119
P. 36

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                ‫ההכנה‪:‬‬  ‫גספצ'ו עגבניות ואבטיח‬
             ‫מניחים את כל המרכיבים בבלנדר וטוחנים‪.‬‬
‫מוסיפים קרח וטוחנים שוב‪ ,‬אם טיפה סמיך מוסיפים מים‪.‬‬                                          ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
    ‫מגישים בכוס ומעטרים בכמה עלי נענע ומקלות גזר‪.‬‬                                          ‫זמן הכנה‪ 10 :‬דקות‬

  ‫מרקים‬                                                                                              ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                     ‫‪ 6‬עגבניות חתוכות לרבעים‬
‫סרוק אותי‬
                                                                                                ‫‪ 2‬פלחי אבטיח‬
                                                                  ‫‪ 2‬מלפפונים קטנים מקולפים וחתוכים לקוביות‬

                                                                                                       ‫שן שום‬
                                                                                               ‫מעט פטרוזיליה‬

                                                                                                    ‫מעט נענע‬
                                                                                               ‫מיץ מלימון אחד‬
                                                                                               ‫מלח לפי הטעם‬
                                                             ‫מי שאוהב טיפה חריף ניתן להוסיף ‪ 1/4‬פלפל חריף‬
                                                                                      ‫או כמה טיפות של טבסקו‬

                                                                                                         ‫קרח‬

                                                                                                             ‫‪36‬‬
   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41