Page 36 - medorledor119
P. 36
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: גספצ'ו עגבניות ואבטיח
מניחים את כל המרכיבים בבלנדר וטוחנים.
מוסיפים קרח וטוחנים שוב ,אם טיפה סמיך מוסיפים מים. מצרכים ל 6 :מנות
מגישים בכוס ומעטרים בכמה עלי נענע ומקלות גזר. זמן הכנה 10 :דקות
מרקים מצרכים:
6עגבניות חתוכות לרבעים
סרוק אותי
2פלחי אבטיח
2מלפפונים קטנים מקולפים וחתוכים לקוביות
שן שום
מעט פטרוזיליה
מעט נענע
מיץ מלימון אחד
מלח לפי הטעם
מי שאוהב טיפה חריף ניתן להוסיף 1/4פלפל חריף
או כמה טיפות של טבסקו
קרח
36