Page 33 - medorledor108
P. 33

‫מגזין מדור לדור‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

        ‫הטבה למדור לדור‬                              ‫בתוקף עד ‪31/9/22‬‬

‫‪%‬מאומה‪5‬גוא‪2‬הוון‪8‬מכו‪8‬הלצ‪8‬שרכיי‪3‬המרםו‪7‬נ‪-‬שתי‪4‬חשחם‪5‬לקה‪100‬‬

                                                   ‫ההכנה‪:‬‬              ‫אפרסקים נוסח מלבה‬
‫לקלף את האפרסקים‪ ,‬לחצות אותם לחצי ולהוציא את הגלעין‪.‬‬
‫להניח בסיר את הסוכר‪ ,‬המים‪ ,‬קליפת הלימון והברנדי‪ .‬להביא‬                                                  ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
                                                                                                       ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬
                              ‫לרתיחה על מנת ליצור סירופ‪.‬‬                                                ‫זמן בישול‪ 5 :‬דקות‬
      ‫לבשל בסירופ את האפרסקים כ ‪ 5 -‬דקות‪ .‬להוציא ולסנן‪.‬‬
‫לפני ההגשה שמים בקערות אישיות גלידת וניל‪ ,‬מניחים מעל‬                                                             ‫מצרכים‪:‬‬
‫‪ 2‬חצאי אפרסקים‪ .‬מחממים את ריבת פירות היער על מנת‬                                                                ‫אפרסקים‬
‫שתהיה נוזלית‪ .‬זולגים ממנה על האפרסקים‪ ,‬זורעים מעל שבבי‬                                                        ‫‪ 150‬גר' סוכר‬
                                                                                                             ‫‪ 1/2‬ליטר מים‬
                               ‫שקדים ומניחים קצפת מעל‪.‬‬                                                       ‫‪ 50‬גר' שקדים‬
                                                                                                                ‫גלידת וניל‬
                                                                                                           ‫ריבת פירות יער‬
                                                                                                            ‫שמנת מתוקה‬
                                                                                                         ‫‪ 2‬שקיות סוכר וניל‬
                                                                                                                 ‫כף ברנדי‬
                                                                                                              ‫קליפת לימון‬

‫גיליון ‪33 108‬‬
   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38