Page 33 - medorledor108
P. 33
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
הטבה למדור לדור בתוקף עד 31/9/22
%מאומה5גוא2הוון8מכו8הלצ8שרכיי3המרםו7נ-שתי4חשחם5לקה100
ההכנה: אפרסקים נוסח מלבה
לקלף את האפרסקים ,לחצות אותם לחצי ולהוציא את הגלעין.
להניח בסיר את הסוכר ,המים ,קליפת הלימון והברנדי .להביא מצרכים ל 6 :מנות
זמן הכנה 15 :דקות
לרתיחה על מנת ליצור סירופ. זמן בישול 5 :דקות
לבשל בסירופ את האפרסקים כ 5 -דקות .להוציא ולסנן.
לפני ההגשה שמים בקערות אישיות גלידת וניל ,מניחים מעל מצרכים:
2חצאי אפרסקים .מחממים את ריבת פירות היער על מנת אפרסקים
שתהיה נוזלית .זולגים ממנה על האפרסקים ,זורעים מעל שבבי 150גר' סוכר
1/2ליטר מים
שקדים ומניחים קצפת מעל. 50גר' שקדים
גלידת וניל
ריבת פירות יער
שמנת מתוקה
2שקיות סוכר וניל
כף ברנדי
קליפת לימון
גיליון 33 108