Page 32 - medorledor108
P. 32
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צצייללווםם ::אאללככסס דדווננייןן
ההכנה: טארט פלפלים ,עגבניות
יש לחתוך את כל הירקות ולפרוס אותם דק( .כל ירק בנפרד). וקישואים
מחממים במחבת את שמן הזית .מוסיפים ראשית את
הבצל ,מקפיצים אותו מעט ואז את הפלפלים .שוב מקפיצים מצרכים ל 6 :מנות
אותם ,ואז את הקישואים .ממשיכים להקפיץ את כל הירקות זמן הכנה 30 :דקות
ולבסוף מוסיפים את העגבניות .ממליחים (מעט בגלל זמן אפיה 25 :דקות
הגבינה ) ומפלפלים ממשיכים לבשל על אש בינונית במשך
מצרכים:
25דקות כדי שהירקות יגירו את כל הנוזלים .מצננים. 1חבילה של בצק עלים עם חמאה
בקערה טורפים את הביצים עם הגבינה המגוררת. 3פלפלים (צהוב ,אדום וירוק בהיר )
מחממים תנור לחום של 200מעלות (.)6/7
1בצל
משמנים תבנית פאי ומסדרים מעל את הבצק .בעזרת מזלג 2עגבניות בשלות
מחוררים אותו.
2קישואים
מוסיפים את הביצים לתערובת הירקות ומערבבים היטב. 3ביצים
שופכים מעל הבצק את תערובת הירקות ואופים במשך 25
125גר' גבינת כבשים מגוררת
דקות .עד שהטארט זהוב. מלח ופלפל גרוס
2כפות שמן זית
32