Page 32 - medorledor108
P. 32

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צצייללווםם‪ ::‬אאללככסס דדווננייןן‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬  ‫טארט פלפלים‪ ,‬עגבניות‬
‫יש לחתוך את כל הירקות ולפרוס אותם דק‪( .‬כל ירק בנפרד)‪.‬‬                   ‫וקישואים‬
‫מחממים במחבת את שמן הזית‪ .‬מוסיפים ראשית את‬
‫הבצל‪ ,‬מקפיצים אותו מעט ואז את הפלפלים‪ .‬שוב מקפיצים‬                                            ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
‫אותם‪ ,‬ואז את הקישואים‪ .‬ממשיכים להקפיץ את כל הירקות‬                                           ‫זמן הכנה‪ 30 :‬דקות‬
‫ולבסוף מוסיפים את העגבניות‪ .‬ממליחים (מעט בגלל‬                                                 ‫זמן אפיה‪ 25 :‬דקות‬
‫הגבינה ) ומפלפלים ממשיכים לבשל על אש בינונית במשך‬
                                                                                                        ‫מצרכים‪:‬‬
      ‫‪ 25‬דקות כדי שהירקות יגירו את כל הנוזלים‪ .‬מצננים‪.‬‬                           ‫‪ 1‬חבילה של בצק עלים עם חמאה‬
         ‫בקערה טורפים את הביצים עם הגבינה המגוררת‪.‬‬                              ‫‪ 3‬פלפלים (צהוב‪ ,‬אדום וירוק בהיר )‬
                ‫מחממים תנור לחום של ‪ 200‬מעלות (‪.)6/7‬‬
                                                                                                           ‫‪ 1‬בצל‬
‫משמנים תבנית פאי ומסדרים מעל את הבצק‪ .‬בעזרת מזלג‬                                                ‫‪ 2‬עגבניות בשלות‬
                                           ‫מחוררים אותו‪.‬‬
                                                                                                      ‫‪ 2‬קישואים‬
‫מוסיפים את הביצים לתערובת הירקות ומערבבים היטב‪.‬‬                                                          ‫‪ 3‬ביצים‬
‫שופכים מעל הבצק את תערובת הירקות ואופים במשך ‪25‬‬
                                                                                    ‫‪ 125‬גר' גבינת כבשים מגוררת‬
                                 ‫דקות‪ .‬עד שהטארט זהוב‪.‬‬                                           ‫מלח ופלפל גרוס‬
                                                                                                 ‫‪ 2‬כפות שמן זית‬

                                                          ‫‪32‬‬
   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37