Page 29 - medorledor103
P. 29
מגזין מדור לדור
ציצלויםלו:םא:לאכלסכסדודניוןנין
ההכנה: עוף בסיידר
בסיר מתכת כבד ממיסים 30גר' חמאה או מחממים 2כפות
מצרכים ל 6 :מנות
שמן. זמן הכנה 15 :דקות
מטגנים עד הזהבה את שוקי העוף מכל הצדדים יחד עם זמן בישול :שעה וחצי
בצלי שאלוט. מצרכים:
מוסיפים לסיר את הקלבדוס ומדליקים אותו. 12שוקיים
מוסיפים את הסיידר ,ציר העוף .ממליחים ומפלפלים לפי 4כפות שמן או 90גר' חמאה
1שוט קלבדוס (קוניאק תפוחים)
הטעם. חצי ליטר סיידר יבש
במחבת שמים 30גר' חמאה או כף שמן ומקפיצים את 2בצלי שאלוט קצוצים
הפטריות .מוסיפים אותם לסיר העוף .מוסיפים נוזלים פלפל לבן גרוס
(מים) אם יש צורך כך שהעוף יהיה מכוסה .באמצע הבישול
מלח
מוסיפים את השמנת. 2כפות ציר עוף
במקביל ממיסים את יתר החמאה או כף שמן ומזהיבים את סלסלת פטריות שמפיניון קצוצות
2תפוחי גרנד סמיט חתוכים לפרוסות
פרוסות התפוחים מכל צד. 1שמנת בישול או שמנת צמחית
להגשה מסדרים בצלחת הגשה את שוקי העוף ומערים עם
גיליון 103
פרוסות התפוחים.
אפשר להגיש עם אורז או מחית תפוחי אדמה.
29