Page 28 - medorledor103
P. 28
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: באס ברוטב שמנת
הכנת הרוטב: ופורצ'יני
שמים בסיר את הפטריות ,האנשובי והשמנת .מביאים לרתיחה.
מוסיפים את השום .מבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך מצרכים ל 6 :מנות
ומקבל גוון חום בהיר .ממליחים ומפלפלים. 12יחי' פילה באס
זמן הכנה 10 :דקות
ממיסים במחבת שמן וחמאה .כשהם חמים מניחים את הדגים זמן בישול 20 :דקות
על צד העור ומטגנים כ 3 -דקות ואז הופכים ומטגנים בערך עוד
מצרכים:
דקה. 2כפות שמן זית
מניחים בצלחת עם רוטב מעל. 50גר' חמאה
אפשר להגיש עם אורז או פירה. מלח ופלפל
לרוטב:
שני מיכלי שמנת בישול
שני פילטים אנשובי קצוצים
50גר' פטריות פורצ'יני מושרות כ 10-דקות
במים חמים וקצוצים
2שיני שום קצוצות דק
28