Page 28 - medorledor103
P. 28

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

                                                           ‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬   ‫באס ברוטב שמנת‬
                                             ‫הכנת הרוטב‪:‬‬             ‫ופורצ'יני‬
‫שמים בסיר את הפטריות‪ ,‬האנשובי והשמנת‪ .‬מביאים לרתיחה‪.‬‬
‫מוסיפים את השום‪ .‬מבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך‬                                 ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
                  ‫ומקבל גוון חום בהיר‪ .‬ממליחים ומפלפלים‪.‬‬                             ‫‪ 12‬יחי' פילה באס‬
                                                                                   ‫זמן הכנה‪ 10 :‬דקות‬
‫ממיסים במחבת שמן וחמאה‪ .‬כשהם חמים מניחים את הדגים‬                                 ‫זמן בישול‪ 20 :‬דקות‬
‫על צד העור ומטגנים כ ‪ 3 -‬דקות ואז הופכים ומטגנים בערך‪ ‬עוד‬
                                                                                              ‫מצרכים‪:‬‬
                                                     ‫דקה‪.‬‬                              ‫‪ 2‬כפות שמן זית‬

                             ‫מניחים בצלחת עם רוטב מעל‪.‬‬                                   ‫‪ 50‬גר' חמאה‬
                            ‫אפשר להגיש עם אורז או פירה‪.‬‬                                    ‫מלח ופלפל‬
                                                                                               ‫לרוטב‪:‬‬

                                                                                ‫שני מיכלי שמנת בישול‬
                                                                            ‫שני פילטים אנשובי קצוצים‬
                                                              ‫‪ 50‬גר' פטריות פורצ'יני מושרות כ‪ 10-‬דקות‬

                                                                                   ‫במים חמים וקצוצים‬
                                                                                ‫‪ 2‬שיני שום קצוצות דק‬

                                                                                                     ‫‪28‬‬
   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33