Page 30 - medorledor103
P. 30
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין צילום :אלכס דונין
ההכנה: גראטן של קישואים,
לקלף את הקישואים והחציל ,לחתוך אותם לקוביות קטנות. חצילים ועגבניות עם
לפרוס דק את הבצל והשום. גבינת פטה
לחתוך את העגבנייה לחתיכות קטנות.
לחמם כף שמן זית במחבת ,להזהיב קלות את השום והבצל. מצרכים ל 4 :מנות
להוסיף את הקישואים ,החציל והעגבנייה ולבשל על אש זמן הכנה 20 :דקות
זמן בישול 40 :דקות
גבוהה כ 5-דקות תוך כדי ערבוב.
במקביל לערבב בקערה את הביצה ,השמנת ואת גבינת מצרכים:
3קישואים
הפטה .להמליח ולפלפל לפי הטעם. 1חציל בינוני
להניח את הירקות בתבנית או בתבניות אישיות. 1עגבנייה
1/2בצל סגול
לכסות עם תערובת השמנת.
להכניס לתנור שחומם מראש לטמפרטורת 225מעלות. שן שום
1ביצה
לאפות כ 40-דקות. 20מ"ל שמנת בישול 10%
100גר' גבינת פטה
תימין
שמן זית
מלח ופלפל גרוס
30