Page 33 - medorledor101
P. 33
מגזין מדור לדור
ציצלויםלו:םא:לאכלסכסדודניוןנין
הטבה למדור לדור10 בתוקף עד 30/2/22
%מאומה5גוא2הוון8מכו8הלצ8שרכיי3המרםו7נ-שתי4חשחם5לקה0 ההכנה: פאי תותים עם קציפת
לקלתית: קרם פרש
בקערה של מעבד מזון מניחים תבנית פאי קוטר 24ס"מ
מצרכים ל 8 :מנות
את הקמח ,מלח ,סוכר וקוביות החמאה .מערבבים בפולסים זמן הכנה 15 :דקות
זמן אפיה 20 :דקות
קצרים עד קבלת תערובת פירורית .מוסיפים את הביצה
מצרכים:
ותמצית וניל .מערבבים שוב בפולסים עד קבלת בצק אחיד. לקלתית:
2כוסות קמח גדושות
מסדרים את הבצק בתבנית .מחוררים אותה עם מזלג. 1/4כפית מלח
3/4כוס סוכר
שומרים במקרר כשעתיים. 200גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
1ביצה טרופה
מחממים תנור ל 180-מעלות .אופים את הקלתית כ20 - 1כפית תמצית וניל
דקות או עד הזהבה .מצננים. לקציפת קרם פרש:
200גר' קרם פרש
שוטפים ופורסים את התותים לחצאים. 4כפות שמנת מתוקה
1כפית תמצית וניל משובחת
לקציפת קרם פרש: 2שקיות סוכר וניל
מקציפים את הקרם פרש ,השמנת המתוקה ,תמצית הוניל
לתותים:
וסוכר וניל עד קבלת קצפת יציבה. 500גר׳ סלסילת תותים מנוקים ופרוסים לחצי
ממלאים את הקלתית בקצפת ומעל מסדרים את חצאי
התותים .מפזרים מעל אבקת סוכר על מנת להמתיק אותם אבקת סוכר
מעט. גיליון 101
שומרים בקירור עד ההגשה .
לפני ההגשה מפזרים שוב מעל התותים מעט אבקת סוכר.
33