Page 31 - medorledor101
P. 31

‫מגזין מדור לדור‬

‫ציצלויםלו‪:‬םא‪:‬לאכלסכסדודניוןנין‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬           ‫פאי רועים‬
‫מקלפים את תפוחי האדמה‪ ,‬חותכים לקוביות ושמים בסיר‪.‬‬         ‫(‪)Hachis Parmentier‬‬
‫מכסים במים וממליחים‪ .‬מביאים לרתיחה ומנמיכים את‬
‫האש‪ .‬מבשלים עד שתפוחי אדמה רכים‪ .‬מסננים ומרסקים‬                                      ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                                                                                    ‫זמן הכנה‪ 25 :‬דקות‬
                 ‫לפירה‪ .‬מוסיפים ‪ 50‬גר' חמאה ומערבבים‪.‬‬                               ‫זמן אפיה‪ 20 :‬דקות‬
‫מקלפים וקוצצים את הבצל ואת שיני השום‪ .‬ממיסים ‪ 30‬גר'‬
‫חמאה ומזהיבים בה את הבצל והשום‪ .‬מוסיפים את הבשר‪,‬‬                                               ‫מצרכים‪:‬‬
‫את העגבניות‪ ,‬הקמח ועשבי פרובנס‪ .‬מערבבים ומבשלים‬                                       ‫‪ 400‬גר' בשר טחון‬

                                              ‫כ‪ 10-‬דקות‪.‬‬                                 ‫‪ 6‬תפוחי אדמה‬
       ‫מחוץ לאש מוסיפים את החלמון ואת גבינת הפרמזן‪.‬‬                                            ‫‪ 2‬בצלים‬

                ‫מחממים תנור לחום של ‪ 200‬מעלות (‪.)6-7‬‬                                         ‫‪ 2‬שיני שום‬
‫בתבנית חסינת אש שמים את תערובת הבשר ומעל את‬                           ‫‪ 2‬עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות‬

         ‫הפירה‪ .‬מפזרים מעל את הגבינה הצהובה ואופים‪.‬‬                                          ‫‪ 1‬כף קמח‬
                                                                                   ‫‪ 1‬כפית עשבי פרובנס‬
‫‪31‬‬
                                                                                                ‫‪ 1‬חלמון‬
                                                                             ‫‪ 30‬גר' גבינת פרמזן מגוררת‬

                                                                                           ‫‪ 80‬גר' חמאה‬
                                                                             ‫‪ 50‬גר' גבינה צהובה מגוררת‬

                                                                                       ‫מלח ופלפל גרוס‬

                                                                                               ‫גיליון ‪101‬‬
   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36