Page 31 - medorledor101
P. 31
מגזין מדור לדור
ציצלויםלו:םא:לאכלסכסדודניוןנין
ההכנה: פאי רועים
מקלפים את תפוחי האדמה ,חותכים לקוביות ושמים בסיר. ()Hachis Parmentier
מכסים במים וממליחים .מביאים לרתיחה ומנמיכים את
האש .מבשלים עד שתפוחי אדמה רכים .מסננים ומרסקים מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 25 :דקות
לפירה .מוסיפים 50גר' חמאה ומערבבים. זמן אפיה 20 :דקות
מקלפים וקוצצים את הבצל ואת שיני השום .ממיסים 30גר'
חמאה ומזהיבים בה את הבצל והשום .מוסיפים את הבשר, מצרכים:
את העגבניות ,הקמח ועשבי פרובנס .מערבבים ומבשלים 400גר' בשר טחון
כ 10-דקות. 6תפוחי אדמה
מחוץ לאש מוסיפים את החלמון ואת גבינת הפרמזן. 2בצלים
מחממים תנור לחום של 200מעלות (.)6-7 2שיני שום
בתבנית חסינת אש שמים את תערובת הבשר ומעל את 2עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
הפירה .מפזרים מעל את הגבינה הצהובה ואופים. 1כף קמח
1כפית עשבי פרובנס
31
1חלמון
30גר' גבינת פרמזן מגוררת
80גר' חמאה
50גר' גבינה צהובה מגוררת
מלח ופלפל גרוס
גיליון 101