Page 15 - medorledor07
P. 15
לביבות בטטה אפויות
אופן הכנה: מצרכים:
מקלפים את הבטטות ,וומבשלים אותן בסיר עם מים עד ריכוך. 6בטטות בינוניות
מסננים את המים ,מועכים לפירה חלק ומצננים. 3ביצים
כאשר התערובת קרה מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים 2כפיות סויה
לעיסה אחידה. 2קפיות טאריקי
מעט גינגר מגורד
מחממים את התנור ל 180-מעלות ,בתבנית מניחים נייר אפייה, מלח (בעדינות בגלל שהסויה מלוחה)
ויוצרים מהתערובת לביבות .ומניחים במרווחים בתבנית. ופלפל לפי הטעם
אופים כ 25דקות עד שהלביבות מזהיבות.
100גרם קמח
הגשה -מסדרים את הלביבות על צלחת ובצלוחית מערבבים ניתן להעשיר את הטעם עם תוספת
יוגורט עיזים פטרוזיליה ושום כתוש לפי הטעם. של 60גרם גבינת קשקבל מגורדת.
14