Page 15 - medorledor07
P. 15

‫לביבות בטטה אפויות‬

                               ‫אופן הכנה‪:‬‬                                       ‫מצרכים‪:‬‬

‫מקלפים את הבטטות‪ ,‬וומבשלים אותן בסיר עם מים עד ריכוך‪.‬‬                              ‫‪ 6‬בטטות בינוניות‬
               ‫מסננים את המים‪ ,‬מועכים לפירה חלק ומצננים‪.‬‬                                     ‫‪ 3‬ביצים‬

‫כאשר התערובת קרה מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים‬                                       ‫‪ 2‬כפיות סויה‬
                                                  ‫לעיסה אחידה‪.‬‬                      ‫‪ 2‬קפיות טאריקי‬
                                                                                   ‫מעט גינגר מגורד‬
‫מחממים את התנור ל‪ 180-‬מעלות‪ ,‬בתבנית מניחים נייר אפייה‪,‬‬          ‫מלח (בעדינות בגלל שהסויה מלוחה)‬
       ‫ויוצרים מהתערובת לביבות‪ .‬ומניחים במרווחים בתבנית‪.‬‬                           ‫ופלפל לפי הטעם‬
                     ‫אופים כ ‪ 25‬דקות עד שהלביבות מזהיבות‪.‬‬
                                                                                      ‫‪ 100‬גרם קמח‬
‫הגשה‪ -‬מסדרים את הלביבות על צלחת ובצלוחית מערבבים‬                ‫ניתן להעשיר את הטעם עם תוספת‬
                ‫יוגורט עיזים פטרוזיליה ושום כתוש לפי הטעם‪.‬‬       ‫של ‪ 60‬גרם גבינת קשקבל מגורדת‪.‬‬

                                                                                                      ‫‪14‬‬
   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20