תבשילים ותוספות

תבשיל חורפי של ברווז עם ירקות – Pot-au-feu de canard
כללי

תבשיל חורפי של ברווז עם ירקות – Pot-au-feu de canard

6 מנות זמן הכנה:40 דקות זמן בישול:שעה וחצי מצרכים: 1 ברווז מחולק למנות 1 כרוב לבן 4 גזרים 4 לפתות

קרא עוד ←
תבשיל פטריות
כללי

תבשיל פטריות

6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 30 דקות מצרכים: 1,3 קג' פטריות (שמפיניון, פורטובלו, יער, מלך ) 1

קרא עוד ←
לביבות קינואה
כללי

לביבות קינואה

4 מנות זמן הכנה: 20 דקות זמן בישול: 25 דקות מצרכים: 340 גר' קינואה 1 בצל קטן קצוץ 70 גר'

קרא עוד ←
פילאף אורז עם פטריות
כללי

פילאף אורז עם פטריות

6 מנות זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 35 דקות מצרכים: 5 כפות שמן זית 2 בצלים אדומים קצוצים 4

קרא עוד ←
תבשיל רטטוי
כללי

תבשיל רטטוי

6 סועדים חומרים: 2 זוקינים או קישואים חתוכים לקוביות עם הקליפה 2 חצילים עם הקליפה חתוכים לקוביות 2 פלפלים אדומים

קרא עוד ←
תבשיל עולש
כללי

תבשיל עולש

4 מנות זמן ההכנה: 5 דקות זמן בישול: שעה מצרכים: 8 עולש 2כפות שמן זית 1/4 ליטר מים מלח ופלפל

קרא עוד ←
ביצה מימוזה עם פטריות- Oeuf Mimosa aux champignons
כללי

ביצה מימוזה עם פטריות- Oeuf Mimosa aux champignons

זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: 10 דקות מצרכים ל- 4 מנות: ביצים 2 כפות מיונז 150 גר' פטריות מסוג

קרא עוד ←
קדרת חורף
כללי

קדרת חורף

זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: אם משתמשים בסיר לחץ מבשלים כ 15- דקות מצרכים ל- 4 מנות ק"ג בשר

קרא עוד ←
תבשיל רטטוי
כללי

תבשיל רטטוי

ל6 סועדים חומרים: 2 זוקינים או קישואים חתוכים לקוביות עם הקליפה 2 חצילים עם הקליפה חתוכים לקוביות 2 פלפלים אדומים

קרא עוד ←
גראטן תפוחי אדמה – Gratin Dauphinois
כללי

גראטן תפוחי אדמה – Gratin Dauphinois

זמן הכנה:15 דקות זמן אפיה:שעה וחצי מצכרים: 750 גר' תפוחי אדמה מזן דזירה 50 גר' חמאה 2 שמנת בישול 200

קרא עוד ←
רושטי תפוחי אדמה (שוויצרי)
כללי

רושטי תפוחי אדמה (שוויצרי)

מתכון ל 4 סועדים 6 תפוחי אדמה גדולים 1 בצל גדול 100 גרם חמאה קורט אגוז מוסקט מלח ופלפל קרם

קרא עוד ←
פירה בשני צבעים
כללי

פירה בשני צבעים

זמן הכנה: 15 דקות. זמן בישול: עד ריכוך המרכיבים. למחית תפוחי אדמה: 5 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה. 1 מיכל

קרא עוד ←