4 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: 3 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה שטופים ופרוסים דק 3
15 לביבות מכל סוג זמן ההכנה: 30 דקות זמן בישול: 15 דקות זמן טיגון: עד שמזהיב מצרכים: 5 פראסות בינוניות
4 מנות זמן ההכנה: 5 דקות זמן בישול: 10 דקות מצרכים: 400 גר' פטריות פורטובלו 2 שיני שום קצוצות דק
8 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן אפיה: 35 דקות מצרכים: 500 גר' תחתיות ארטישוק קפואות 5 ביצים 250 מ"ל
6 מנות זמן ההכנה: 30 דקות מצרכים: 6 עגבניות חממה קטנות 3 מלפפונים קטנים קופסת טונה במים מסוננת 1 חלמון
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 25 דקות מצרכים: 200 גר' קינואה 1 בצל קטן קצוץ 70 גר'
6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפיה: שעה ורבע מצרכים: 1 קג' עגבניות גדולות 6 תפוחי אדמה בינוניים 2
4 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: 15 דקות מצרכים: 500 גר' כרוב ניצנים 40 גר' חמאה/ 2 כפות
6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: שעתיים וחצי מצרכים: 1 ק"ג כרוב כבוש 12 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים
4 מנות זמן ההכנה: חצי שעה זמן האפיה: 40 דקות מצרכים: 4 קישואים עגולים 2 ביצים 1 קופסא של טונה
זמן הכנה: כ – 45 דקות זמן בישול: כ – שעתיים וחצי מצרכים: 6 קישואים עגולים 1 כרוב לבן
4 מנות זמן ההכנה: חצי שעה זמן בישול: חצי שעה מצרכים: 600 גר' כבדי עוף 12 מישמשים לא בשלים 4
כלי נגישות