תבשילים ותוספות

קדרת של בקר בבירה
כללי

קדרת של בקר בבירה

6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: שעתיים ורבע מצרכים: 1 קג' בשר בקר (המתאים לגולש) חתוך לקוביות 250

קרא עוד ←
תבשיל של תפוחי אדמה וערמונים
כללי

תבשיל של תפוחי אדמה וערמונים

4 מנות מנה מאזור של אוברן (Auvergne) .מנה חורפית ומאוד מנחמת. אפשר להגיש לצד סלט חסה. זמן ההכנה: 30 דקות

קרא עוד ←
גרטאן תפוחי אדמה ופטריות מלך היער  Gratin dauphinois  aux cepes
כללי

גרטאן תפוחי אדמה ופטריות מלך היער Gratin dauphinois  aux cepes

4 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: 250 גר' פטריות מלך היער 400 גר' תפוחי אדמה גורמה

קרא עוד ←
ריזוטו עם דלורית וזעפרן
כללי

ריזוטו עם דלורית וזעפרן

4מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן הבישול: 15-20 דקות מצרכים: 250 גר' דלורית 250 גר' אורז לריזוטו 2 בצלי שאלוט

קרא עוד ←
קסרול תפוחי אדמה סתווי
כללי

קסרול תפוחי אדמה סתווי

4 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: שעה מצרכים: 10 שזיפים מיובשים 4 תפוחי אדמה 2 בצלים 2 גזרים

קרא עוד ←
ממולאים קיציים
כללי

ממולאים קיציים

6 מנות זמן ההכנה: 30 דקות מצרכים: 6 עגבניות חממה קטנות 3 מלפפונים קטנים קופסת טונה במים מסוננת 1 חלמון

קרא עוד ←
בצלים ממולאים עם סלמון מעושן
כללי

בצלים ממולאים עם סלמון מעושן

8 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: 8 בצלים אדומים 500 גר' תפוחי אדמה 300 גר' סלמון

קרא עוד ←
קישואים ממולאים עם טונה
כללי

קישואים ממולאים עם טונה

4 מנות זמן ההכנה: חצי שעה זמן האפיה: 40 דקות מצרכים: 4 קישואים עגולים 2 ביצים 1 קופסא של טונה

קרא עוד ←
תבשיל חורפי של ערמונים
כללי

תבשיל חורפי של ערמונים

4 מנות זמן ההכנה: 25 דקות זמן בישול: 35 דקות מצרכים: 200 גר' חזה אווז חתוך לרצועות של 1/2 ס"מ

קרא עוד ←
תבשיל חורפי של ברווז עם ירקות – Pot-au-feu de canard
כללי

תבשיל חורפי של ברווז עם ירקות – Pot-au-feu de canard

6 מנות זמן הכנה:40 דקות זמן בישול:שעה וחצי מצרכים: 1 ברווז מחולק למנות 1 כרוב לבן 4 גזרים 4 לפתות

קרא עוד ←