תבשילים ותוספות

בצלים ממולאים עם סלמון מעושן
כללי

בצלים ממולאים עם סלמון מעושן

8 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: 8 בצלים אדומים 500 גר' תפוחי אדמה 300 גר' סלמון

קרא עוד ←
פילאף קינואה
כללי

פילאף קינואה

8 מנות זמן ההכנה: 5 דקות זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 300 גר' קינואה 1 בצל קצוץ 1 כפית כורכום

קרא עוד ←
סופלה (תפיחה) כרובית
כללי

סופלה (תפיחה) כרובית

4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן אפייה: 40 דקות מצרכים: 200 גר' גבינת שמנת 2 ביצים 40 גר' גבינה

קרא עוד ←
אפונת שלג מוקפצת
כללי

אפונת שלג מוקפצת

4 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: 15 דקות מצרכים: 500 גר' אפונת שלג 40 גר' חמאה או שתי

קרא עוד ←
תפוחי אדמה ובטטה בתנור
כללי

תפוחי אדמה ובטטה בתנור

6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפייה: שעה מצרכים: 12 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לפלחים 6 בטטות גדולות חתוכים

קרא עוד ←
תבשיל של תפוחי אדמה וערמונים
כללי

תבשיל של תפוחי אדמה וערמונים

4 מנות מנה מאזור של אוברן (Auvergne). מנה חורפית ומאוד מנחמת. אפשר להגיש לצד סלט חסה. זמן ההכנה: 30 דקות

קרא עוד ←
פטה כבד עוף עם כמהין
כללי

פטה כבד עוף עם כמהין

8 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: 15 דקות מצרכים: 500 גר' כבדי עוף בהירים 4 כפות ברנדי 90

קרא עוד ←
מאפה תפוחי אדמה עם שום וטימין
כללי

מאפה תפוחי אדמה עם שום וטימין

4 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: 3 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה שטופים ופרוסים דק 3

קרא עוד ←
לביבות פראסה (כרישה) ולביבות כרובית עם סלסה של עגבניות ויוגורט
כללי

לביבות פראסה (כרישה) ולביבות כרובית עם סלסה של עגבניות ויוגורט

15 לביבות מכל סוג זמן ההכנה: 30 דקות זמן בישול: 15 דקות זמן טיגון: עד שמזהיב מצרכים: 5 פראסות בינוניות

קרא עוד ←
פטריות פורטובלו מוקפצות
כללי

פטריות פורטובלו מוקפצות

4 מנות זמן ההכנה: 5 דקות זמן בישול: 10 דקות מצרכים: 400 גר' פטריות פורטובלו 2 שיני שום קצוצות דק

קרא עוד ←
מאפה של תחתיות ארטישוק
כללי

מאפה של תחתיות ארטישוק

8 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן אפיה: 35 דקות מצרכים: 500 גר' תחתיות ארטישוק קפואות 5 ביצים 250 מ"ל

קרא עוד ←
ממולאים קיציים
כללי

ממולאים קיציים

6 מנות זמן ההכנה: 30 דקות מצרכים: 6 עגבניות חממה קטנות 3 מלפפונים קטנים קופסת טונה במים מסוננת 1 חלמון

קרא עוד ←