אנחנו לקראת חג הפורים – חג שמח שמגיע בתקופה קשה שלנו כמדינה. בתקופה בה אנו מתקשים למצוא סיבות לשמוח. ויליאם
מאת: קטי פישר החשיבות של הסטורי-טלינג לריפוי ולצמיחה אישית ידועה מזה שנים רבות, והיום יותר מתמיד, בעיקר במחוזותינו לאור
שאלה טובה ותלוי את מי שואלים. אנו יכולים לקחת את השאלה למקומות רבים, ואני רוצה להתייחס לשאלה בתחום המשפחה, ובעיקר
אי אפשר לדבר על אירוח צרפתי בלי להתפעל מהשילוב של איכות, טעם ועדינות שבו. אבל למרות היוקרה שמקושרת לעולם הגורמה
חג פורים מתקרב ובא, בחג זה נוהגים לשים מסכות על הפנים והוא נחשב לחג הכי שמח שיש. אני רוצה לשים
4 מנות מנה מאזור של אוברן (Auvergne). מנה חורפית ומאוד מנחמת. אפשר להגיש לצד סלט חסה. זמן ההכנה: 30 דקות
4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 2 בצלי שאלוט 30 גר' חמאה 1 ראש סלרי
11 מנות תבנית 28 ס"מ מתפרקת זמן הכנה: 45 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: לבצק: 250 גר' קמח 125 גר'
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 3 שעות וחצי מצרכים: 4 חתיכות של אוסבוקו 6 בצלי שאלוט קצוצות
האם אפשר להשפיע על החלומות שלנו? מתי יודעים האם החלום הוא חלום אמת או חלום שקר? מה יש בחלום שמצליח
כלי נגישות