בשרים

צלי כתף בקר עם ערמונים ופטריות יער
6מנות זמן ההכנה: רבע שעה זמן בישול: שעתיים וחצי מצרכים: 1.2 ק"ג כתף בקר 2 חבילות וואקום של ערמונים סלסלת

צלי בקר עם רוטב יין מצומצם
4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: שעתיים מצרכים: 1 ק"ג בשר בקר (אווזית או שייטל) 1/2 ליטר יין

ביף סטרוגונוף
4 מנות מצרכים: 400 גר בשר ( נתח קצבים או שניצל עגל ) 1 בצל קצוץ דק 6 בצלי שאלוט

גלילות עגל ממולאות(Paupiettes de veau)
4 מנות זמן ההכנה: 25 דקות זמן בישול: 30 דקות מצרכים: 4 אסקלופים (שניצל) למלית: 2 כפות שמן זית או

מדליונים של פילה בקר עם רוטב חרדל
4 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: 6 דקות מצרכים: 8 סטיקים פילה בקר מיושנים (במשקל של 100 גר'

צלי עגל חלב אביבי
4 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן בישול: שעה וחצי מצרכים: 1 קג' עגל חלב לצלי 8 גזרים דקים צבעוניים

אוסובוקו עם ציר בקר, קוניאק ושום שחור
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 3 שעות וחצי מצרכים: 4 חתיכות של אוסבוקו 6 בצלי שאלוט קצוצות

ברווז נוסח יהודית
4 מנות זמן הכנה: 15 דקות זמו בישול: שעה מצרכים: 4 שוקיים של ברווז 6 בצלי שאלוט 20 בצלי פנינה

רוסביף עם פטריות וגרעיני רימון
4 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן בישול: 50 דקות מצרכים: 800 גר' רוסביף 4 שיני שום כתושות 400 גר'

כבדי עוף לצד מישמשים מקורמלים
4 מנות זמן ההכנה: חצי שעה זמן בישול: חצי שעה מצרכים: 600 גר' כבדי עוף 12 מישמשים לא בשלים 4

חזה אווז או ברווז עם דובדבנים
6 מנות זמן ההכנה: 30 דקות זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 2 חזה אווז או ברווז (800גר) 600 גר' דובדבנים

תבשיל עוף אביבי עם ירקות
4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 45 דקות מצרכים: 3 שיני שום 500 גר' גזרים צבעוניים 2 כפות