בשרים

צלי בקר עם רוטב יין מצומצם
בשר

צלי בקר עם רוטב יין מצומצם

4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: שעתיים מצרכים: 1 ק"ג  בשר בקר  (אווזית או שייטל) 1/2 ליטר יין

קרא עוד ←
ביף סטרוגונוף
בשר

ביף סטרוגונוף

4 מנות מצרכים: 400 גר בשר ( נתח קצבים או שניצל עגל ) 1 בצל קצוץ דק 6 בצלי שאלוט

קרא עוד ←
גלילות עגל ממולאות(Paupiettes de veau)
בשר

גלילות עגל ממולאות(Paupiettes de veau)

4 מנות זמן ההכנה: 25 דקות זמן בישול: 30 דקות מצרכים: 4 אסקלופים (שניצל) למלית: 2 כפות שמן זית או

קרא עוד ←
 מדליונים של פילה בקר עם רוטב חרדל
בשר

 מדליונים של פילה בקר עם רוטב חרדל

4 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: 6 דקות מצרכים: 8 סטיקים פילה בקר מיושנים (במשקל של 100 גר'

קרא עוד ←
צלי עגל חלב אביבי
בשר

צלי עגל חלב אביבי

4 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן בישול: שעה וחצי מצרכים: 1 קג' עגל חלב לצלי 8 גזרים דקים צבעוניים

קרא עוד ←
אוסובוקו עם ציר בקר, קוניאק ושום שחור
בשר

אוסובוקו עם ציר בקר, קוניאק ושום שחור

4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 3 שעות וחצי מצרכים: 4 חתיכות של אוסבוקו 6 בצלי שאלוט קצוצות

קרא עוד ←
ברווז נוסח יהודית
בשר

ברווז נוסח יהודית

4 מנות זמן הכנה: 15 דקות זמו בישול: שעה מצרכים: 4 שוקיים של ברווז 6 בצלי שאלוט 20 בצלי פנינה

קרא עוד ←
רוסביף עם פטריות וגרעיני רימון
בשר

רוסביף עם פטריות וגרעיני רימון

4 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן בישול: 50 דקות מצרכים: 800 גר' רוסביף 4 שיני שום כתושות 400 גר'

קרא עוד ←
כבדי עוף לצד מישמשים מקורמלים
בשר

כבדי עוף לצד מישמשים מקורמלים

4 מנות זמן ההכנה: חצי שעה זמן בישול: חצי שעה מצרכים: 600 גר' כבדי עוף 12 מישמשים לא בשלים 4

קרא עוד ←
חזה אווז או ברווז עם דובדבנים
בשר

חזה אווז או ברווז עם דובדבנים

6 מנות זמן ההכנה: 30 דקות זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 2 חזה אווז או ברווז (800גר) 600 גר' דובדבנים

קרא עוד ←
תבשיל עוף אביבי עם ירקות
בשר

תבשיל עוף אביבי עם ירקות

4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 45 דקות מצרכים: 3 שיני שום 500 גר' גזרים צבעוניים 2 כפות

קרא עוד ←
נזיד בקר בנוסח בורגונדי (boeuf bourgignon)
בשר

נזיד בקר בנוסח בורגונדי (boeuf bourgignon)

6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: שעה מצרכים: 800 גר' בשר בקר 100 גר' חזה אווז/בקון 1 ליטר

קרא עוד ←