נזיד עגל בנוסח מרנגו

תבשיל מבשר עגל

4 מנות

זמן ההכנה: 15 דקות

זמן בישול: שעתיים

מצרכים:

800 גר' כתף של עגל

2 בצלים גדולים

2 גזרים

3 שן שום

1 בוקה גרני

400 גר' עגבניות מקולפות, מגולענות וחתוכות לקוביות

2 כפיות של רסק עגבניות

200 מ"ל יין לבן

שמן זית

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

חותכים את הבשר לקוביות. מקלפים ופורסים את הבצלים. מקלפים גם את הגזרים ופורסים לקוביות קטנות.

בסיר עם תחתית עבה מחממים 2 כפות שמן זית. מוסיפים את קוביות הבשר ומזהיבים אותם מכל צדדיהם.

מוסיפים את הירקות, שיני השום הכתושות והבוקה גרני. מבשלים יחד כ-5 דקות.

מוסיפים את העגבניות, את הרסק והיין. מבשלים יחד כ-5 דקות. מתבלים לפי הטעם. מוסיפים מים עד גובה הבשר, מכסים את הסיר ומבשלים על בעבוע כשעתיים.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 127
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן