Page 25 - Magazin_55
P. 25
מגזין מדור לדור
בוקה גרני
(זר עשבי תיבול)
איך להוסיף טעם וארומה לתבשילים שלכם? מקלפים את האגסים ומוציאים את הליבה .פורסים אותם
לפרוסות דקות ומניחים בקערה .שופכים מעל את מיץ
נעשה זאת בעזרת בוקה גרני (זר תיבול טרי).
הלימון והרום .משרים למשך 1/2שעה.
איך להכין אותו? כשהעוגה קרה פורסים את העוגה לשני דיסקים .על החלק
התחתון מניחים את פרוסות האגסים וחצי מן הנוזלים
כורכים את החלק הירוק של עלה כרישה באופן שלהם ,שופכים מעל 1/3מכמות הגנאש וחצי מהאגוזים
רופף סביב עלה דפנה אחד ,גבעול טימין ,עלי סלרי
אחדים וגבעולי פטרוזיליה .קושרים בחוט קשירה. המקורמלים.
משאירים זנב של חוט כדי שניתן יהיה לשלוף אותו
מניחים מעל את העיגול השני ומרטיבים אותו עם יתר
בקלות. המיץ של האגסים .מעל שופכים את יתר הגנאש ומחליקים
אותו בעזרת כף שטוחה.
מקררים במשך 12שעות .מפזרים מעל את יתר האגוזים
ואם רוצים מעטרים בעזרת עלי זהב אכילים.
גיליון 25 55