Page 30 - medorledor99
P. 30
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: מרק כרובית
מפרקים את הכרובית לפרחים. עם קרם פרש
קולפים את התפוחי האדמה וחותכים לקוביות.
מניחים בסיר וממלאים במים ,מביאים לרתיחה וממשיכים מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 15 :דקות
לבשל על אש קטנה.
כשתפוחי האדמה רכים ,מוסיפים מרק עוף ,מתבלים עם מלח זמן בישול :שעה
מצרכים:
ופלפל.
ממיסים במחבת חמאה ומוסיפים את הבצל .כשהבצל זהוב 1כרובית בינונית
3תפוחי אדמה בינוניים
מורידים מן האש ושמים בצד. 1בצל פרוס לפרוסות דקות
לוקחים בלנדר ,מעבירים אליו את הכרובית והתפוחי האדמה
וקצת מנוזלי הבישול .טוחנים עד מרקם חלק ואם יש צורך 30גרם חמאה
מוסיפים מנוזלי הבישול .לבסוף מוסיפים את הבצל וטוחנים 1כף מרק עוף
שוב. אגוז מוסקט
פלפל
מעבירים לסיר ומוסיפים חלב ושמנת בישול .טועמים ומשפרים מלח
את התיבול.
1שמנת בישול
מגישים בקערה ומוסיפים כף קרם פרש וקרוטונים או שקדי כוס חלב
מרק.
1כף למנה קרם פרש
30