Page 35 - medorledor97
P. 35

‫מגזין מדור לדור‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬   ‫אגסים נוסח בל הלן‬
‫מקלפים את האגסים‪ ,‬פורסים לשניים‪ ,‬מוציאים את הליבה‬
‫ומבשלים אותם כ‪ 20-‬דקות על אש קטנה עם ‪ 2‬כפות מים וכף‬                                   ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                                                                                     ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬
                                             ‫סוכר‪ .‬מצננים‬                            ‫זמן אפיה‪ 20 :‬דקות‬
                      ‫ממיסים את השוקולד יחד עם השמנת‬
‫מסדרים על כל צלחת ‪ 2‬חצאי אגס‪ ,‬שופכים מהרוטב שוקולד‬                                             ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                                 ‫אגסים‬
                                  ‫ומקשטים בפלחי שקדים‪.‬‬
                                                                                    ‫‪ 150‬גר' שוקולד מריר‬
                                                                                ‫‪ 1/2‬שמנת מתוקה פרווה‬

                                                                                   ‫‪ 80‬גר' שקדים פרוסים‬

‫גיליון ‪35 97‬‬
   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40