Page 35 - medorledor97
P. 35
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
ההכנה: אגסים נוסח בל הלן
מקלפים את האגסים ,פורסים לשניים ,מוציאים את הליבה
ומבשלים אותם כ 20-דקות על אש קטנה עם 2כפות מים וכף מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 15 :דקות
סוכר .מצננים זמן אפיה 20 :דקות
ממיסים את השוקולד יחד עם השמנת
מסדרים על כל צלחת 2חצאי אגס ,שופכים מהרוטב שוקולד מצרכים:
אגסים
ומקשטים בפלחי שקדים.
150גר' שוקולד מריר
1/2שמנת מתוקה פרווה
80גר' שקדים פרוסים
גיליון 35 97