Page 34 - medorledor97
P. 34
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: סלט ראצ׳ל
רוטב וינגרט:
בקערה מערבבים סלט ,מערבבים יחד את החרדל ,החומץ והשמן. מצרכים ל 4 :מנות
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. זמן הכנה 20 :דקות
קוצצים את הסלרי לג'וליאנים ומוסיפים לקערה.
מניחים את פלחי התפוחים וסלק מעל .את עלי האנדיב חותכים מצרכים:
לרצועות עבות ומניחם מעל .מערבבים ומתקנים את התיבול. 2תפוחי גראן סמיט חתוכים לפלחים דקים
קוצצים באופן גס את אגוזי המלך ומפזרים מעל לסלט.
125גר' סלק מבושל וחתוך לפלחים
לפני ההגשה מערבבים. 75גר' סלרי אמריקאי
12אגוזי מלך
300גר' אנדיב (עולש)
כף חרדל דיז'ון
3כפות שמן
1כף חומץ בין יין
מלח ופלפל
34