Page 34 - medorledor97
P. 34

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬         ‫סלט ראצ׳ל‬
                                              ‫רוטב וינגרט‪:‬‬
‫בקערה מערבבים סלט‪ ,‬מערבבים יחד את החרדל‪ ,‬החומץ והשמן‪.‬‬                            ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                            ‫ממליחים ומפלפלים לפי הטעם‪.‬‬                          ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
             ‫קוצצים את הסלרי לג'וליאנים ומוסיפים לקערה‪.‬‬
‫מניחים את פלחי התפוחים וסלק מעל‪ .‬את עלי האנדיב חותכים‬                                      ‫מצרכים‪:‬‬
 ‫לרצועות עבות ומניחם מעל‪ .‬מערבבים ומתקנים את התיבול‪.‬‬        ‫‪ 2‬תפוחי גראן סמיט חתוכים לפלחים דקים‬
       ‫קוצצים באופן גס את אגוזי המלך ומפזרים מעל לסלט‪.‬‬
                                                                  ‫‪ 125‬גר' סלק מבושל וחתוך לפלחים‬
                                   ‫לפני ההגשה מערבבים‪.‬‬                         ‫‪ 75‬גר' סלרי אמריקאי‬
                                                                                       ‫‪ 12‬אגוזי מלך‬
                                                                               ‫‪ 300‬גר' אנדיב (עולש)‬
                                                                                     ‫כף חרדל דיז'ון‬
                                                                                        ‫‪ 3‬כפות שמן‬
                                                                                   ‫‪ 1‬כף חומץ בין יין‬
                                                                                        ‫מלח ופלפל‬

                                                                                                  ‫‪34‬‬
   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39