Page 26 - medorledor96
P. 26
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: מדליונים של פילה בקר
מחממים מחבת וכאשר היא חמה משמנים במעט שמן זית עם רוטב חרדל
את הסטייקים ,מניחים את הסטייקים במחבת וסוגרים אותם
כדקה מכל צד .מוציאים את הסטייקים ומניחים אותם על צלחת מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 10 :דקות
למשך הכנת הרוטב. זמן בישול 6 :דקות
באותה המחבת מוסיפים את החמאה או המרגרינה ,את מצרכים:
האורגנו ובעזרת מטרפה מערבבים בעדינות וכל זאת עושים 8סטיקים פילה בקר מיושנים
על אש נמוכה .מוסיפים את החרדל וממליחים ומפלפלים תוך
(במשקל של 100גר' כל אחד)
ערבוב עם מטרפה על מנת למנוע התפרקות החרדל. 100גר' חמאה או מרגרינה בטעם
כשהרוטב קצת יותר סמיך מחזירים את הסטייקים. חמאה
לדרגת "מדיום" מבשלים עוד כ -שלוש דקות (תמיד על אש 4כפות חרדל דיז'ון
קטנה). 2כפות אורגנו
מלח ופלפל שחור גרוס
מגישים מיד יחד עם הרוטב.
26