Page 24 - medorledor96
P. 24

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫ציצלויםלו‪:‬םא‪:‬לאכלסכסדודניוןנין‬

‫השום וכף של תערובת של השמנת עם הביצים ומערבבים‬                              ‫טרין דגים‬
                                                    ‫היטב‪.‬‬
                                                                                                    ‫מצרכים ל‪ 8 :‬מנות‬
‫שוטפים את דג הסלמון‪ ,‬חותכים לקוביות‪ ,‬טוחנים ומניחים‬                                                ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
              ‫בקערה‪ .‬חוזרים על אותו התהליך עם דג הדניס‪.‬‬
                                                                                                      ‫זמן בישול‪ :‬שעה‬
‫מוסיפים לכל קערה של דגים מחצית מתערובת של הביצים‬
                                                 ‫והשמנת‪.‬‬                                                     ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                   ‫‪ 300‬גר' דג סלמון טרי מפולט ובלי עור‬
        ‫בקערת דג הדניס מוסיפים את קמצוץ הפלפל החריף‪.‬‬
‫משמנים את התבנית‪ .‬בתחתית התבנית מניחים את תערובת‬                                        ‫‪ 300‬גר' דג דניס מפולט ובלי עור‬
‫דג הסלמון ומשטחים‪ .‬מעל מניחים את תערובת עשבי התיבול‬                                                           ‫‪ 4‬ביצים‬

            ‫ולבסוף מניחים מעל את התערובת של דג הדניס‪.‬‬                                         ‫‪ 250‬מיליליטר שמנת ‪42%‬‬
                                                                                            ‫חצי צרור פטרוזיליה קצוצה‬
‫מחממים את התנור לחום של ‪ 180‬מעלות‪ .‬מניחים את התבנית‬
‫עם הדג בתוך תבנית שבה שופכים מים רותחים‪ .‬אופים כשעה‬                                            ‫חצי צרור בזיליקום קצוץ‬
‫בתנור או עד שהתערובת יציבה‪ .‬בודקים בעזרת הכנסת סכין‬                                                     ‫שן שום קצוצה‬
‫לטרין ואם היא יוצאת יבשה‪ ,‬סימן שהטרין מוכן‪ .‬מכבים את‬
‫התנור ומקררים‪ .‬הופכים את הטרין כשהוא קר על צלחת הגשה‬                                                ‫קמצוץ פלפל חריף‬
                                                                                            ‫מלח ופלפל גרוס לפי הטעם‬
           ‫ופורסים לפרוסות יפות‪ .‬ניתן להגיש עם מיונז ביתי‪.‬‬                          ‫תבנית אינגליש קייק או טרין ‪ 26‬ס"מ‬

                                                   ‫בתאבון‬                                       ‫חמאה לשימון התבנית‬

                                                                                                              ‫ההכנה‪:‬‬
                                                            ‫מערבבים בקערה את השמנת ואת הביצים‪ .‬ממליחים‬

                                                                                      ‫ומפלפלים לפי הטעם‪ .‬שמים בצד‪.‬‬
                                                            ‫בקערה אחרת שמים את הפטרוזיליה הקצוצה‪ ,‬הבזיליקום‪,‬‬

                                                                                                                     ‫‪24‬‬
   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29