Page 24 - medorledor96
P. 24
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
ציצלויםלו:םא:לאכלסכסדודניוןנין
השום וכף של תערובת של השמנת עם הביצים ומערבבים טרין דגים
היטב.
מצרכים ל 8 :מנות
שוטפים את דג הסלמון ,חותכים לקוביות ,טוחנים ומניחים זמן הכנה 20 :דקות
בקערה .חוזרים על אותו התהליך עם דג הדניס.
זמן בישול :שעה
מוסיפים לכל קערה של דגים מחצית מתערובת של הביצים
והשמנת. מצרכים:
300גר' דג סלמון טרי מפולט ובלי עור
בקערת דג הדניס מוסיפים את קמצוץ הפלפל החריף.
משמנים את התבנית .בתחתית התבנית מניחים את תערובת 300גר' דג דניס מפולט ובלי עור
דג הסלמון ומשטחים .מעל מניחים את תערובת עשבי התיבול 4ביצים
ולבסוף מניחים מעל את התערובת של דג הדניס. 250מיליליטר שמנת 42%
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
מחממים את התנור לחום של 180מעלות .מניחים את התבנית
עם הדג בתוך תבנית שבה שופכים מים רותחים .אופים כשעה חצי צרור בזיליקום קצוץ
בתנור או עד שהתערובת יציבה .בודקים בעזרת הכנסת סכין שן שום קצוצה
לטרין ואם היא יוצאת יבשה ,סימן שהטרין מוכן .מכבים את
התנור ומקררים .הופכים את הטרין כשהוא קר על צלחת הגשה קמצוץ פלפל חריף
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
ופורסים לפרוסות יפות .ניתן להגיש עם מיונז ביתי. תבנית אינגליש קייק או טרין 26ס"מ
בתאבון חמאה לשימון התבנית
ההכנה:
מערבבים בקערה את השמנת ואת הביצים .ממליחים
ומפלפלים לפי הטעם .שמים בצד.
בקערה אחרת שמים את הפטרוזיליה הקצוצה ,הבזיליקום,
24