Page 25 - medorledor96
P. 25

‫מגזין מדור לדור‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                   ‫ההכנה‪:‬‬   ‫סלט כרוב בשני‬
      ‫פותחים את הרימון ומוציאים את הגרעינים בתוך קערה‪.‬‬     ‫צבעים עם גרעיני‬

                               ‫קוצצים את העירית‪/‬כוסברה‪.‬‬                ‫רימון‬
            ‫יש לקצוץ דק את הכרוב הלבן ואת הכרוב האדום‪.‬‬
‫מניחים בקערה את הכרוב‪ ,‬את גרעיני הרימון‪ ,‬העירית‪/‬‬                                       ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
‫הכוסברה הקצוצה‪ ,‬מלח ופלפל גרוס‪ .‬זולפים מעל את החומץ‬                                   ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
                                                                                      ‫זמן קירור‪ :‬שעתיים‬
                                            ‫ואת שמן הזית‪.‬‬
‫קוצצים את אגוזי המלך מפזרים מעל הסלט‪ ,‬מערבבים היטב‬                                              ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                                  ‫‪ 1‬רימון‬
                            ‫ומקררים שעתיים לפני ההגשה‪.‬‬
                                                                                            ‫‪ 1/4‬כרוב לבן‬
‫‪25‬‬                                                                                        ‫‪ 1/2‬כרוב אדום‬
                                                                               ‫‪ 1‬חבילה עירית או כוסברה‬
                                                                                         ‫‪ 2‬כפות שמן זית‬
                                                                                     ‫‪ 1‬כפית חומץ בלסמי‬
                                                                                    ‫‪ 4‬אגוזי מלך מקולפים‬
                                                                                        ‫מלח ופלפל גרוס‬

                                                                                                 ‫גיליון ‪96‬‬
   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30