Page 25 - medorledor96
P. 25
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
ההכנה: סלט כרוב בשני
פותחים את הרימון ומוציאים את הגרעינים בתוך קערה. צבעים עם גרעיני
קוצצים את העירית/כוסברה. רימון
יש לקצוץ דק את הכרוב הלבן ואת הכרוב האדום.
מניחים בקערה את הכרוב ,את גרעיני הרימון ,העירית/ מצרכים ל 6 :מנות
הכוסברה הקצוצה ,מלח ופלפל גרוס .זולפים מעל את החומץ זמן הכנה 20 :דקות
זמן קירור :שעתיים
ואת שמן הזית.
קוצצים את אגוזי המלך מפזרים מעל הסלט ,מערבבים היטב מצרכים:
1רימון
ומקררים שעתיים לפני ההגשה.
1/4כרוב לבן
25 1/2כרוב אדום
1חבילה עירית או כוסברה
2כפות שמן זית
1כפית חומץ בלסמי
4אגוזי מלך מקולפים
מלח ופלפל גרוס
גיליון 96