Page 29 - medorledor93
P. 29

‫מגזין מדור לדור‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬  ‫מאפה דובדבנים ‪-‬‬
                ‫מחחמים את התנור לחום של ‪ 210‬מעלות (‪)7‬‬
            ‫משמנים תבנית חסינת אש בעלת דפנות גבוהים‪.‬‬      ‫‪Far aux cerises‬‬
‫שוטפים ומגלענים את הדובדבנים‪ .‬מערבבים בקערה את‬
‫הקמח עם החמאה‪ ,‬הסוכר והביצים‪ .‬לבסוף מוסיפים תוך כדי‬                              ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
          ‫ערבוב את החלב‪ .‬מערבבים עד קבלת מסה אחידה‪.‬‬                             ‫זמן הכנה‪ 10 :‬דקות‬
   ‫שופכים את המסה לתבנית ומסדרים מעל את הדובדבנים‪.‬‬                              ‫זמן אפיה‪ 45 :‬דקות‬

                                      ‫אופים במך ‪ 45‬דקות‪.‬‬                                  ‫מצרכים‪:‬‬
                        ‫להגשה‪ :‬ניתן לפזר מעל אבקת סוכר‬                            ‫‪ 450‬גר' דובדבנים‬

‫‪29‬‬                                                                                    ‫‪ 185‬גר' קמח‬
                                                                          ‫‪ 185‬גר' חמאה חצי מלוחה‬

                                                                                            ‫מומסת‬
                                                                                      ‫‪ 150‬גר' סוכר‬

                                                                                           ‫‪ 3‬ביצים‬
                                                                                      ‫‪ 300‬מ"ל חלב‬

                                                                                            ‫גיליון ‪93‬‬
   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34