Page 29 - medorledor93
P. 29
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
ההכנה: מאפה דובדבנים -
מחחמים את התנור לחום של 210מעלות ()7
משמנים תבנית חסינת אש בעלת דפנות גבוהים. Far aux cerises
שוטפים ומגלענים את הדובדבנים .מערבבים בקערה את
הקמח עם החמאה ,הסוכר והביצים .לבסוף מוסיפים תוך כדי מצרכים ל 6 :מנות
ערבוב את החלב .מערבבים עד קבלת מסה אחידה. זמן הכנה 10 :דקות
שופכים את המסה לתבנית ומסדרים מעל את הדובדבנים. זמן אפיה 45 :דקות
אופים במך 45דקות. מצרכים:
להגשה :ניתן לפזר מעל אבקת סוכר 450גר' דובדבנים
29 185גר' קמח
185גר' חמאה חצי מלוחה
מומסת
150גר' סוכר
3ביצים
300מ"ל חלב
גיליון 93