Page 14 - medorledor83
P. 14
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
ההכנה: סלט קישואים ומלון
מקלפים את המלון ,חוצים אותו לשניים ,מרוקנים את הגרעינים.
חותכים אותו לקוביות גדולות .חותכים את קצוות הקישוא .בעזרת מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 20 :דקות
מנדולינה ,פורסים את הקישוא לרצועות.
מצרכים:
בקערה מניחים את קוביות המלון ואת רצועות הקישוא. 1קישוא
קוצצים דק את הבזיליקום .מפזרים אותו מעל הסלט. 1מלון קטן
מערבבים את חומרי הרוטב ושופכים מעל .מערבבים. 1/2חבילה בזיליקום
רוטב וינגרט:
1כף וחצי חומץ בין יין
1כפית חרדל דיז'ון
3כפות שמן זרעי ענבים
מלח ופלפל
14