Page 14 - medorledor83
P. 14

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬   ‫סלט קישואים ומלון‬
‫מקלפים את המלון‪ ,‬חוצים אותו לשניים‪ ,‬מרוקנים את הגרעינים‪.‬‬
‫חותכים אותו לקוביות גדולות‪ .‬חותכים את קצוות הקישוא‪ .‬בעזרת‬                             ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                                                                                     ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
                      ‫מנדולינה‪ ,‬פורסים את הקישוא לרצועות‪.‬‬
                                                                                                ‫מצרכים‪:‬‬
         ‫בקערה מניחים את קוביות המלון ואת רצועות הקישוא‪.‬‬                                        ‫‪ 1‬קישוא‬
           ‫קוצצים דק את הבזיליקום‪ .‬מפזרים אותו מעל הסלט‪.‬‬                                      ‫‪ 1‬מלון קטן‬
          ‫מערבבים את חומרי הרוטב ושופכים מעל‪ .‬מערבבים‪.‬‬                               ‫‪ 1/2‬חבילה בזיליקום‬
                                                                                            ‫רוטב וינגרט‪:‬‬
                                                                                    ‫‪ 1‬כף וחצי חומץ בין יין‬
                                                                                      ‫‪ 1‬כפית חרדל דיז'ון‬
                                                                                  ‫‪ 3‬כפות שמן זרעי ענבים‬
                                                                                             ‫מלח ופלפל‬

                                                                                                       ‫‪14‬‬
   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19