Page 17 - medorledor60
P. 17
מגזין מדור לדור
מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הלביבות ולהמשיך לבשל על אש קטנה כ 10עד 15דקות.
כ 5-דקות מכל צד עד שהן זהובות. לכבות את האש ולהניח כ 10דקות על מנת שהקינואה
להניח את הלביבות על נייר סופג.
ניתן להגיש עם סלט ירוק. תתפח .לצנן ולקרר.
בקערה טורפים את הביצים יחד עם הגבינה .מוסיפים את
הקינואה ,השום ,הבצל הקצוץ ופירורי הלחם .מתבלים
במלח ופלפל גרוס .מערבבים עד קבלת מרקם הומוגני.
יוצרים מהמסה לביבות.
1כף חומץ יין לבן סלט מלוח-
כמה עלים פטרוזיליה מתוק של
מנגו ,מלפפון
קצוצות ועגבנייה
1/2חבילה נבטוטי סלק או
מצרכים ל 4 :מנות
אחר זמן הכנה 15 :דקות
מלח ופלפל גרוס
מצרכים:
ההכנה: 4עגבניות חתוכות לקוביות
2מנגו בשלים מקולפים וחתוכים לקוביות
בקערה קטנה מערבבים את
חומרי הרוטב (שמן ,חומץ, 1מלפפון חתוך לקוביות
מיץ הלימון ,בצל שאלוט, 1פלפל ירוק פרוס לרצועות דקות
מלח ופלפל גרוס). 1בצל שאלוט קצוץ דק
בקערת הגשה מניחים את קוביות המנגו ,המלפפון, 1מיץ מלימון
העגבניות ,רצועות הפלפל .מעל הכל שופכים את הרוטב.
1כף שמן חרצני ענבים
מערבבים בעדינות על מנת לא לפגוע במנגו.
מעל מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה ומפזרים את גיליון 60
הנבטוטים.
17