Page 17 - medorledor60
P. 17

‫מגזין מדור לדור‬

‫מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הלביבות‬                    ‫ולהמשיך לבשל על אש קטנה כ ‪ 10‬עד ‪ 15‬דקות‪.‬‬
                     ‫כ‪ 5-‬דקות מכל צד עד שהן זהובות‪.‬‬     ‫לכבות את האש ולהניח כ ‪ 10‬דקות על מנת שהקינואה‬
                      ‫להניח את הלביבות על נייר סופג‪.‬‬
                              ‫ניתן להגיש עם סלט ירוק‪.‬‬                                      ‫תתפח‪ .‬לצנן ולקרר‪.‬‬
                                                        ‫בקערה טורפים את הביצים יחד עם הגבינה‪ .‬מוסיפים את‬
                                                        ‫הקינואה‪ ,‬השום‪ ,‬הבצל הקצוץ ופירורי הלחם‪ .‬מתבלים‬
                                                         ‫במלח ופלפל גרוס‪ .‬מערבבים עד קבלת מרקם הומוגני‪.‬‬

                                                                                       ‫יוצרים מהמסה לביבות‪.‬‬

           ‫‪ 1‬כף חומץ יין לבן‬                                ‫סלט מלוח‪-‬‬
‫כמה עלים פטרוזיליה‬                                           ‫מתוק של‬
                                                           ‫מנגו ‪,‬מלפפון‬
                    ‫קצוצות‬                                    ‫ועגבנייה‬
‫‪ 1/2‬חבילה נבטוטי סלק או‬
                                                                         ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                       ‫אחר‬                                              ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬
           ‫מלח ופלפל גרוס‬
                                                                                     ‫מצרכים‪:‬‬
                 ‫ההכנה‪:‬‬                                              ‫‪ 4‬עגבניות חתוכות לקוביות‬
                                                        ‫‪ 2‬מנגו בשלים מקולפים וחתוכים לקוביות‬
‫בקערה קטנה מערבבים את‬
‫חומרי הרוטב (שמן‪ ,‬חומץ‪,‬‬                                                  ‫‪ 1‬מלפפון חתוך לקוביות‬
‫מיץ הלימון‪ ,‬בצל שאלוט‪,‬‬                                         ‫‪ 1‬פלפל ירוק פרוס לרצועות דקות‬

                                      ‫מלח ופלפל גרוס)‪.‬‬                    ‫‪ 1‬בצל שאלוט קצוץ דק‬
‫בקערת הגשה מניחים את קוביות המנגו‪ ,‬המלפפון‪,‬‬                                         ‫‪ 1‬מיץ מלימון‬
‫העגבניות‪ ,‬רצועות הפלפל‪ .‬מעל הכל שופכים את הרוטב‪.‬‬
                                                                         ‫‪ 1‬כף שמן חרצני ענבים‬
            ‫מערבבים בעדינות על מנת לא לפגוע במנגו‪.‬‬
‫מעל מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה ומפזרים את‬                                                 ‫גיליון ‪60‬‬

                                             ‫הנבטוטים‪.‬‬

‫‪17‬‬
   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22