Page 23 - medorledor57
P. 23
מגזין מדור לדור
אופן ההכנה: קרפציו
של מלון
להכנת הסביון:
מניחים בסיר עם תחתית עבה את החלמונים ,הסוכר וסוכר מצרכים ל 4 :מנות
זמן ההכנה 40 :דקות
הוניל .יש להקציף עד קבלת מרקם אוורירי ושצבעו לבן. זמן בישול 15 :דקות
מוסיפים תוך כדי הקצפה מחצית מן היין (כפית אחרי כפית)
מצרכים:
עד קבלת תערובת מעובה .
מחממים סיר עם מים וכשהמים רותחים מנמיכים את האש. 1מלון
מניחים מעל את הסיר עם תערובת הביצים ,ממשיכים לסביון:
להקציף ולאט לאט מוסיפים את יתר היין .יש להקפיד לא 4חלמונים
להרתיח את התערובת אלא כל הזמן לשמור .כשהתערובת 100גר' סוכר
הופכת למרקם קרמי יש לשפוך מייד את התערובת לקערה 1שקית סוכר וניל
200מ"ל יין מוסקט
קרה על מנת להפסיק את תהליך הבישול .יש לצנן היטב. 100גר' פטל
חותכים את המלון ל ,4-מרחיקים את הגרעינים ומקלפים את 1כף שקדים מולבנים
מה עלי נענע לקישוט
הקליפה .יש לפרוס את המלון לפרוסות דקות.
גיליון 57
להגשה:
מניחים בצלחת מן הסביון .מסדרים מעל את פרוסות המלון,
מפזרים מעל קצת פטל ,שקדים ומעטרים עםעלי נענע .
23