Page 20 - medorledor57
P. 20
פינת הטעמים של יהודית
מאת :יהודת לוטואק 054-7388825
צילום :ריקי גרין
אופן ההכנה: עגבניות
פרובנסליות
יש לחתוך את העגבניות לחצי ולהניח אותם במחבת.
יש צורך שיהיו צמודות זו לזו .ממליחים ומפלפלים. מצרכים ל 4 :מנות
זמן ההכנה 10 :דקות
קוצצים את עלי הפטרוזיליה יחד עם שיני השום (יש זמן בישול 20 :דקות
לדאוג להוציא את החלק המרכזי של שיני השום -החלק
מצרכים:
הירקרק) ופרוסת הלחם עד קבלת תערובת אחידה.
בעזרת כפית מניחים על כל עגבניה מן התערובת ומועכים 4עגבניות
חבילת פטרוזיליה
מעט.
מעל זולפים משמן הזית וגם בצדדים .מכסים עם המכסה. 4שיני שום
מעבירים את המחבת לאש גבוהה במשך כ 4-דקות ואז פרוסת לחם (יש לשים בטוסטר לפני )
מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד שהעגבניות
שמן זית מלח ופלפל גרוס
מתרככות.
20