Page 20 - medorledor57
P. 20

‫פינת הטעמים של יהודית‬

                                                         ‫מאת‪ :‬יהודת לוטואק ‪054-7388825‬‬
                                                                           ‫צילום‪ :‬ריקי גרין‬

                                    ‫אופן ההכנה‪:‬‬             ‫עגבניות‬
                                                          ‫פרובנסליות‬
    ‫יש לחתוך את העגבניות לחצי ולהניח אותם במחבת‪.‬‬
       ‫יש צורך שיהיו צמודות זו לזו‪ .‬ממליחים ומפלפלים‪.‬‬                  ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                                                                    ‫זמן ההכנה‪ 10 :‬דקות‬
‫קוצצים את עלי הפטרוזיליה יחד עם שיני השום (יש‬                        ‫זמן בישול‪ 20 :‬דקות‬
‫לדאוג להוציא את החלק המרכזי של שיני השום ‪ -‬החלק‬
                                                                                ‫מצרכים‪:‬‬
      ‫הירקרק) ופרוסת הלחם עד קבלת תערובת אחידה‪.‬‬
‫בעזרת כפית מניחים על כל עגבניה מן התערובת ומועכים‬                                   ‫‪ 4‬עגבניות‬
                                                                            ‫חבילת פטרוזיליה‬
                                                   ‫מעט‪.‬‬
‫מעל זולפים משמן הזית וגם בצדדים‪ .‬מכסים עם המכסה‪.‬‬                                   ‫‪ 4‬שיני שום‬
‫מעבירים את המחבת לאש גבוהה במשך כ‪ 4-‬דקות ואז‬             ‫פרוסת לחם (יש לשים בטוסטר לפני )‬
‫מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד שהעגבניות‬
                                                                    ‫שמן זית מלח ופלפל גרוס‬
                                             ‫מתרככות‪.‬‬
                                                                                              ‫‪20‬‬
   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25