Page 32 - medorledor142
P. 32
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין צילום :יהודית לוטואק
ההכנה: דג בקלה בנוסח
בסיר שטוח מחממים את שמן הזית וצולים בו את הדג מכל באהיה
צדדיו .מוציאים את הדג לצלחת .מוסיפים את הבצל ,העגבנייה
מצרכים ל 4 :מנות
והפלפל. זמן הכנה 15 :דקות
מקפיצים כ 5דקות עד שהבצל מוזהב .מחזירים את הדג זמן בישול 20 :דקות
ושופכים מעל את החלב קוקוס. מצרכים:
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומוסיפים את השום הכתוש. 4חתיכות של דג בקלה
מבשלים את הכל על אש נמוכה כ 10דקות.מגישים מיד יחד 1בצל פרוס לפרוסות דקות
1עגבנייה מקולפת ,בלי גרעינים ,חתוכה לקוביות קטנות
עם האורז .דגים 1פלפל ירוק פרוס לרצועות דקות
סרוק אותי 4כפות שמן זית
1/2חלב קוקוס
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
2שיני שום כתושות
600גר' אורז מאודה
32