Page 35 - medorledor142
P. 35

‫מגזין מדור לדור‬

                                         ‫שחתכנו לקוביות‪.‬‬                   ‫עוגת גבינה‬
‫מערבבים בפולסים קטנים‪ .‬מוסיפים את הסוכר‪ ,‬סוכר וניל‬                                                   ‫מצרכים ל‪ 8 :‬מנות‬
‫וקורט מלח‪ ,‬מערבבים שוב ומוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבול‬                                                ‫זמן הכנה‪ 45 :‬דקות‬
                                                                                                    ‫זמן אפיה‪ 40 :‬דקות‬
                                                ‫את החלב‪.‬‬                                                      ‫מצרכים‪:‬‬
    ‫משמנים תבנית קפיצית‪ .‬מרפדים את התבנית עם הבצק‪.‬‬                                                               ‫לבצק‪:‬‬
                                                                                                          ‫‪ 250‬גר' קמח‬
                          ‫מכניסים לקירור במשך חצי שעה‪.‬‬                                                      ‫קורט מלח‬
             ‫דוקרים מעט בעזרת מזלג את תחתית התבנית‪.‬‬                                                 ‫‪ 125‬גר' חמאה רכה‬
                                                                                                           ‫‪ 40‬גר' סוכר‬
                                                   ‫למלית‪:‬‬                                            ‫‪ 1‬שקית סוכר וניל‬
‫מערבבים בקערה יחד את הגבינה‪ ,‬הקרם פרש‪ ,‬חלמוני הביצים‪,‬‬                                                      ‫‪ 50‬מ"ל חלב‬
                                                                                                           ‫גרידת לימון‬
                 ‫הקורנפלור‪ ,‬הסוכר‪ ,‬גרידת הלימון וסוכר וניל‪.‬‬
‫בקערה אחרת מקציפים לקצף חזק את החלבונים עם קורט‬                                                                 ‫למלית‪:‬‬
                                                                                                   ‫‪ 500‬גר' גבינה לבנה‬
                   ‫מלח‪ .‬מקפלים אותם לתוך בלילת הגבינה‪.‬‬                                              ‫‪ 100‬מ"ל קרם פרש‬
‫שופכים את הבלילה מעל הבצק‪ .‬מכניסים לתנור ואופים במשך‬
                                                                                                               ‫‪ 3‬ביצים‬
                                            ‫ארבעים דקות‪.‬‬                                               ‫‪ 40‬גר' קורנפלור‬
‫מוציאים את התבנית מן התנור וממתינים חמש דקות‪ .‬מניחים‬
‫רשת מעל התבנית והופכים‪ .‬מסננים בצורה זאת במשך עשר‬                                                         ‫‪ 135‬גר' סוכר‬
                                                                                                     ‫‪ 1‬שקית סוכר וניל‬
                             ‫דקות וכך המלית תשאר יציבה‪.‬‬
                                                                                                               ‫ההכנה‪:‬‬
        ‫מעבירים לצלחת הגשה‪ .‬מעטרים מעט באבקת סוכר‪.‬‬                                                               ‫לבצק‪:‬‬

    ‫קינוחים‬                                                  ‫בקערת המערבל מערבבים יחד את הקמח עם החמאה‬

‫סרוק אותי‬

‫גיליון ‪35 142‬‬
   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40