Page 35 - medorledor142
P. 35
מגזין מדור לדור
שחתכנו לקוביות. עוגת גבינה
מערבבים בפולסים קטנים .מוסיפים את הסוכר ,סוכר וניל מצרכים ל 8 :מנות
וקורט מלח ,מערבבים שוב ומוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבול זמן הכנה 45 :דקות
זמן אפיה 40 :דקות
את החלב. מצרכים:
משמנים תבנית קפיצית .מרפדים את התבנית עם הבצק. לבצק:
250גר' קמח
מכניסים לקירור במשך חצי שעה. קורט מלח
דוקרים מעט בעזרת מזלג את תחתית התבנית. 125גר' חמאה רכה
40גר' סוכר
למלית: 1שקית סוכר וניל
מערבבים בקערה יחד את הגבינה ,הקרם פרש ,חלמוני הביצים, 50מ"ל חלב
גרידת לימון
הקורנפלור ,הסוכר ,גרידת הלימון וסוכר וניל.
בקערה אחרת מקציפים לקצף חזק את החלבונים עם קורט למלית:
500גר' גבינה לבנה
מלח .מקפלים אותם לתוך בלילת הגבינה. 100מ"ל קרם פרש
שופכים את הבלילה מעל הבצק .מכניסים לתנור ואופים במשך
3ביצים
ארבעים דקות. 40גר' קורנפלור
מוציאים את התבנית מן התנור וממתינים חמש דקות .מניחים
רשת מעל התבנית והופכים .מסננים בצורה זאת במשך עשר 135גר' סוכר
1שקית סוכר וניל
דקות וכך המלית תשאר יציבה.
ההכנה:
מעבירים לצלחת הגשה .מעטרים מעט באבקת סוכר. לבצק:
קינוחים בקערת המערבל מערבבים יחד את הקמח עם החמאה
סרוק אותי
גיליון 35 142