Page 34 - medorledor139
P. 34

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                    ‫ההכנה‪:‬‬                                ‫עוגיות שקדים‬

‫טוחנים את השקדים דק‪ .‬שמים בקערה יחד עם הסוכר והחלבון‬               ‫מצרכים ל‪ :‬כ‪ 30-‬עוגיות‬
                                                                       ‫זמן הכנה‪ 10 :‬דקות‬
                    ‫שהוקצף לקצף חזק‪.‬‬
                                                                ‫זמן בישלו‪ 10 :‬דקות בתנור‬
                    ‫מערבבים עד לקבלת מסה אחידה‪.‬‬               ‫שחומם מראש (‪ 180‬מעלות)‬

‫משטחים את הבצק על קרש עץ ובעזרת כוסית קטנה יוצרים‬                                 ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                  ‫‪ 250‬גר' שקדים מולבנים‬
‫עיגולים‪ .‬מניחים את העוגיות על תבנית משומנת היטב‪.‬‬
                                                                             ‫חצי כוס סוכר‬
‫משאירים רווחים בין העוגיות ואופים בתנור בחום בינוני כ‪10-‬‬              ‫חלבון של ביצה אחת‬

           ‫קינוחים‬  ‫דקות‪.‬‬                                                                ‫‪34‬‬

‫סרוק אותי‬
   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39