Page 34 - medorledor139
P. 34
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: עוגיות שקדים
טוחנים את השקדים דק .שמים בקערה יחד עם הסוכר והחלבון מצרכים ל :כ 30-עוגיות
זמן הכנה 10 :דקות
שהוקצף לקצף חזק.
זמן בישלו 10 :דקות בתנור
מערבבים עד לקבלת מסה אחידה. שחומם מראש ( 180מעלות)
משטחים את הבצק על קרש עץ ובעזרת כוסית קטנה יוצרים מצרכים:
250גר' שקדים מולבנים
עיגולים .מניחים את העוגיות על תבנית משומנת היטב.
חצי כוס סוכר
משאירים רווחים בין העוגיות ואופים בתנור בחום בינוני כ10- חלבון של ביצה אחת
קינוחים דקות. 34
סרוק אותי