Page 39 - medorledor138
P. 39
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
הטבה למדור לדור בתוקף עד 31/3/25
%מ ימא5וגהוו2וןהד8ימ8התנו8שלי3תוהרו7נטו-תשי4חאלם5קה100
הכנה: טרין שוקולד תפוזים
ייש לחתוך את קליפות התפוזים לקוביות קטנות .לשים מצרכים ל 8 :מנות
זמן הכנה 30 :דקות
אותם בקערה ולהוסיף את ליקר התפוזים .מניחים בצד. זמן בישול 5 :דקות
זמן קירור :לפחות 12שעות
מחממים מחבת ושופכים בה את אבקת השקדים .מערבבים
מצרכים:
(זהירות שלא לשרוף) .שופכים לקערה ומצננים. 400גר' שוקולד מריר
125גר' אבקת שקדים
בסיר שמים את קוביות השוקולד עם החמאה וממיסים תוך 200גר' קליפות תפוז מסוכרות
כדי ערבוב .שמים בצד לצינון. 150גר' חמאה
200מ"ל שמנת מתוקה ()38%
מכינים קצפת ותוך כדי מוסיפים את אבקת הסוכר.
40גר' אבקת סוכר
מערבבים את השוקולד המומס עם אבקת השקדים ואת 4כפות ליקר תפוזים
קליפות התפוזים .מקפלים לתוך המסה את הקצפת.
מרפדים תבנית אינגליש קייק עם ניילון נצמד בגודל גדול
יותר מהתבנית.
שופכים פנימה את המסה וסוגרים מעל .מקררים לפחות 12
שעות.
שמים את הטרין בצלחת הגשה ופורסים אותה .מגישים
קינוחים כשהטרין קר מאוד.
סרוק אותי
גיליון 39 138