Page 39 - medorledor138
P. 39

‫מגזין מדור לדור‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

        ‫הטבה למדור לדור‬                               ‫בתוקף עד ‪31/3/25‬‬

‫‪%‬מ ימא‪5‬וגהוו‪2‬וןהד‪8‬ימ‪8‬התנו‪8‬שלי‪3‬תוהרו‪7‬נטו‪-‬תשי‪4‬חאלם‪5‬קה‪100‬‬

                                                                        ‫הכנה‪:‬‬             ‫טרין שוקולד תפוזים‬

‫ייש לחתוך את קליפות התפוזים לקוביות קטנות‪ .‬לשים‬                                                                        ‫מצרכים ל‪ 8 :‬מנות‬
                                                                                                                      ‫זמן הכנה‪ 30 :‬דקות‬
                   ‫אותם בקערה ולהוסיף את ליקר התפוזים‪ .‬מניחים בצד‪.‬‬                                                     ‫זמן בישול‪ 5 :‬דקות‬
                                                                                                              ‫זמן קירור‪ :‬לפחות ‪ 12‬שעות‬
‫מחממים מחבת ושופכים בה את אבקת השקדים‪ .‬מערבבים‬
                                                                                                                                ‫מצרכים‪:‬‬
                    ‫(זהירות שלא לשרוף)‪ .‬שופכים לקערה ומצננים‪.‬‬                                                      ‫‪ 400‬גר' שוקולד מריר‬
                                                                                                                  ‫‪ 125‬גר' אבקת שקדים‬
‫בסיר שמים את קוביות השוקולד עם החמאה וממיסים תוך‬                                                          ‫‪ 200‬גר' קליפות תפוז מסוכרות‬

                                                        ‫כדי ערבוב‪ .‬שמים בצד לצינון‪.‬‬                                       ‫‪ 150‬גר' חמאה‬
                                                                                                           ‫‪ 200‬מ"ל שמנת מתוקה (‪)38%‬‬
                   ‫מכינים קצפת ותוך כדי מוסיפים את אבקת הסוכר‪.‬‬
                                                                                                                      ‫‪ 40‬גר' אבקת סוכר‬
‫מערבבים את השוקולד המומס עם אבקת השקדים ואת‬                                                                         ‫‪ 4‬כפות ליקר תפוזים‬

                   ‫קליפות התפוזים‪ .‬מקפלים לתוך המסה את הקצפת‪.‬‬

‫מרפדים תבנית אינגליש קייק עם ניילון נצמד בגודל גדול‬

                                                                        ‫יותר מהתבנית‪.‬‬

‫שופכים פנימה את המסה וסוגרים מעל‪ .‬מקררים לפחות ‪12‬‬

                                                                        ‫שעות‪.‬‬

‫שמים את הטרין בצלחת הגשה ופורסים אותה‪ .‬מגישים‬

           ‫קינוחים‬                                                      ‫כשהטרין קר מאוד‪.‬‬

‫סרוק אותי‬

‫גיליון ‪39 138‬‬
   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44