Page 38 - medorledor138
P. 38
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: פרוסות זוקיני
שוטפים את הקישואים ומורידים את הפיטם .פורסים לפרוסות עם עגבניות
עגולות .קולפים את העגבניות ומוצאים מהן את הליבה וחותכים
מצרכים ל 4 :מנות
אותן לקוביות קטנות .מקלפים את השום. זמן הכנה 20 :דקות
מחממים בסיר כוס מים אחת יחד עם החמאה .כשהמים רותחים זמן בישלו 20 :דקות
מוסיפים את הקישואים ומערבבים תוך כדי בישול .מוסיפים
את קוביות העגבניות והשום המעוך .ממליחים ומפלפלים לפי מצרכים:
10קישואים מזן זוקיני קטנים
הטעם .מכסים ומבשלים על אש קטנה כ 10-דקות.
לאחר מכן מתבלים בכמון וטרגון ומוסיפים את הפטרוזיליה 4עגבניות
3שיני שום
הקצוצה ,מבשלים עוד כ 5-דקות. 5כפות פטרוזיליה קצוצה
1כפית כמון
תבשילים ותוספות 1כפית טרגון יבשה
מלח ופלפל גרוס
סרוק אות 50גר' חמאה או תחליף חמאה
38