Page 38 - medorledor138
        P. 38
     פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
                                                  ההכנה:  פרוסות זוקיני
שוטפים את הקישואים ומורידים את הפיטם .פורסים לפרוסות       עם עגבניות
עגולות .קולפים את העגבניות ומוצאים מהן את הליבה וחותכים
                                                                       מצרכים ל 4 :מנות
                    אותן לקוביות קטנות .מקלפים את השום.               זמן הכנה 20 :דקות
מחממים בסיר כוס מים אחת יחד עם החמאה .כשהמים רותחים                  זמן בישלו 20 :דקות
מוסיפים את הקישואים ומערבבים תוך כדי בישול .מוסיפים
את קוביות העגבניות והשום המעוך .ממליחים ומפלפלים לפי                            מצרכים:
                                                             10קישואים מזן זוקיני קטנים
           הטעם .מכסים ומבשלים על אש קטנה כ 10-דקות.
לאחר מכן מתבלים בכמון וטרגון ומוסיפים את הפטרוזיליה                             4עגבניות
                                                                               3שיני שום
                           הקצוצה ,מבשלים עוד כ 5-דקות.         5כפות פטרוזיליה קצוצה
                                                                             1כפית כמון
    תבשילים ותוספות                                                    1כפית טרגון יבשה
                                                                        מלח ופלפל גרוס
סרוק אות                                                    50גר' חמאה או תחליף חמאה
                                                                                       38





