Page 38 - medorledor138
P. 38

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬  ‫פרוסות זוקיני‬
‫שוטפים את הקישואים ומורידים את הפיטם‪ .‬פורסים לפרוסות‬       ‫עם עגבניות‬
‫עגולות‪ .‬קולפים את העגבניות ומוצאים מהן את הליבה וחותכים‬
                                                                       ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                    ‫אותן לקוביות קטנות‪ .‬מקלפים את השום‪.‬‬               ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
‫מחממים בסיר כוס מים אחת יחד עם החמאה‪ .‬כשהמים רותחים‬                  ‫זמן בישלו‪ 20 :‬דקות‬
‫מוסיפים את הקישואים ומערבבים תוך כדי בישול‪ .‬מוסיפים‬
‫את קוביות העגבניות והשום המעוך‪ .‬ממליחים ומפלפלים לפי‬                            ‫מצרכים‪:‬‬
                                                            ‫‪ 10‬קישואים מזן זוקיני קטנים‬
           ‫הטעם‪ .‬מכסים ומבשלים על אש קטנה כ‪ 10-‬דקות‪.‬‬
‫לאחר מכן מתבלים בכמון וטרגון ומוסיפים את הפטרוזיליה‬                            ‫‪ 4‬עגבניות‬
                                                                              ‫‪ 3‬שיני שום‬
                           ‫הקצוצה‪ ,‬מבשלים עוד כ‪ 5-‬דקות‪.‬‬        ‫‪ 5‬כפות פטרוזיליה קצוצה‬
                                                                            ‫‪ 1‬כפית כמון‬
    ‫תבשילים ותוספות‬                                                   ‫‪ 1‬כפית טרגון יבשה‬
                                                                        ‫מלח ופלפל גרוס‬
‫סרוק אות‬                                                   ‫‪ 50‬גר' חמאה או תחליף חמאה‬

                                                                                       ‫‪38‬‬
   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43