Page 34 - medorledor136
P. 34

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                   ‫ההכנה‪:‬‬  ‫סלרי ושומר אפויים בתנור‬
                    ‫מחממים תנור לחום של ‪ 180‬מעלות (‪.)6‬‬
‫מקלפים את ראשי הסלרי‪ ,‬שוטפים אותם וחותכים אותם‬                                                      ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
‫לפלחים עבים‪ .‬מנקים את השומרים וחותכים אותם לרבעים‪.‬‬                                                 ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬
‫מניחים בתבנית נייר אפייה‪ ,‬מניחים מעל את פלחי הסלרי ואת‬
                                                                                                       ‫זמן אפיה‪ :‬שעה‬
                                             ‫רבעי השומר‪.‬‬
‫זולפים מעל שמן זית‪ ,‬ממליחים ומפלפלים ולבסוף מפזרים מעל‬                                                        ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                                  ‫‪ 2‬ראשי סלרי גדולים‬
                                         ‫את עשבי התיבול‪.‬‬
               ‫אופים במשך שעה או עד שהירקות מתרככים‪.‬‬                                                         ‫‪ 4‬שומרים‬
                                                                                                      ‫‪ 4‬כפות שמן זית‬
    ‫תבשילים ותוספות‬                                                                                   ‫מלח ופלפל גרוס‬
                                                                                           ‫‪ 1‬כף עשבי תיבול פרובנסלי‬
‫סרוק אות‬

                                                           ‫‪34‬‬
   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39