Page 34 - medorledor136
P. 34
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: סלרי ושומר אפויים בתנור
מחממים תנור לחום של 180מעלות (.)6
מקלפים את ראשי הסלרי ,שוטפים אותם וחותכים אותם מצרכים ל 4 :מנות
לפלחים עבים .מנקים את השומרים וחותכים אותם לרבעים. זמן הכנה 15 :דקות
מניחים בתבנית נייר אפייה ,מניחים מעל את פלחי הסלרי ואת
זמן אפיה :שעה
רבעי השומר.
זולפים מעל שמן זית ,ממליחים ומפלפלים ולבסוף מפזרים מעל מצרכים:
2ראשי סלרי גדולים
את עשבי התיבול.
אופים במשך שעה או עד שהירקות מתרככים. 4שומרים
4כפות שמן זית
תבשילים ותוספות מלח ופלפל גרוס
1כף עשבי תיבול פרובנסלי
סרוק אות
34