Page 32 - medorledor136
P. 32

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צצילילוםום‪::‬איהלכודסיתדולנויטן ואק‬

                                    ‫ההכנה‪:‬‬                               ‫מרק קרם פטריות‬

‫שמים את הפטריות בקערה מלאה במים‪ ,‬מנקים אותם ופורסים‬                                               ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
                                                                                                 ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
                                    ‫אותן לפרוסות דקות‪.‬‬                                     ‫זמן בישול כולל‪ 30 :‬דקות‬

                                    ‫ממיסים את החמאה בסיר בינוני‪.‬‬                                            ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                            ‫‪ 200‬גר' פטריות פורטבלו‬
‫מוסיפים את בצלי השאלוט ומאדים בחום נמוך כשהסיר מכוסה‬                                       ‫‪ 300‬גר' פטריות שמפיניון‬

                                    ‫כ‪ 1-2 -‬דקות‪.‬‬                                                       ‫‪ 30‬גר' חמאה‬
                                                                                          ‫‪ 4‬בצלי שאלוט‪ ,‬קצוצים דק‬
‫מוסיפים את הפטריות‪ ,‬מכסים שוב כ‪ 2-3 -‬דקות נוספות‬                                          ‫‪ 500‬מ"ל מים או ציר ירקות‬

‫ומוסיפים את המים והשמנת לתוך הסיר ומתבלים במלח ופלפל‬                                          ‫‪ 300‬מ"ל שמנת בישול‬
                                                                                       ‫‪ 30‬גר' חמאה חתוכה לקוביות‬
                                    ‫טחון טרי‪.‬‬
                                                                                                          ‫קרם פרש‬
                                    ‫ממשיכים לבשל על אש נמוכה כ‪ 15-‬דקות‪.‬‬                             ‫מלח ופלפל גרוס‬

‫בתום הבישול טוחנים את המרק למחית חלקה‪ .‬מחממים שוב‬                                                                  ‫‪32‬‬

                                    ‫על אש נמוכה תוך הוספת יתר החמאה‪.‬‬

                                    ‫משפרים את התיבול לפי הטעם‪.‬‬

‫מוזגים לצלחות מרק ומעטרים בכף קרם פרש וכמה עלי‬

          ‫מרקים‬                     ‫בזיליקום‪.‬‬

‫סרוק אות‬
   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37