Page 32 - medorledor136
P. 32
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צצילילוםום::איהלכודסיתדולנויטן ואק
ההכנה: מרק קרם פטריות
שמים את הפטריות בקערה מלאה במים ,מנקים אותם ופורסים מצרכים ל 6 :מנות
זמן הכנה 20 :דקות
אותן לפרוסות דקות. זמן בישול כולל 30 :דקות
ממיסים את החמאה בסיר בינוני. מצרכים:
200גר' פטריות פורטבלו
מוסיפים את בצלי השאלוט ומאדים בחום נמוך כשהסיר מכוסה 300גר' פטריות שמפיניון
כ 1-2 -דקות. 30גר' חמאה
4בצלי שאלוט ,קצוצים דק
מוסיפים את הפטריות ,מכסים שוב כ 2-3 -דקות נוספות 500מ"ל מים או ציר ירקות
ומוסיפים את המים והשמנת לתוך הסיר ומתבלים במלח ופלפל 300מ"ל שמנת בישול
30גר' חמאה חתוכה לקוביות
טחון טרי.
קרם פרש
ממשיכים לבשל על אש נמוכה כ 15-דקות. מלח ופלפל גרוס
בתום הבישול טוחנים את המרק למחית חלקה .מחממים שוב 32
על אש נמוכה תוך הוספת יתר החמאה.
משפרים את התיבול לפי הטעם.
מוזגים לצלחות מרק ומעטרים בכף קרם פרש וכמה עלי
מרקים בזיליקום.
סרוק אות