Page 37 - medorledor133
P. 37
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
הכנה: ברווז נוסח יהודית
ראשית יש לקלף ולפרוס דק את בצלי שאלוט. מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 15 :דקות
יש לכתוש את שיני השום.
זמן בישול :שעה
יש לקלף את בצלי פנינבה.
מצרכים:
יש לחתוך את שוקי הברווז לשניים .את עודפי השומן שישנם 4שוקיים של ברווז
יש להוריד. 6בצלי שאלוט
20בצלי פנינה
מחממים מחבת סוטאג' .כשהיא חמה מניחים את חתיכות
4שיני שום
הברווז כשהעור כלפי מטה .רצוי לכסות את המחבת במכסה 1/2ליטר ציר בשר
רשת .לאחר שחתיכות הברווז הזהיבו בצד העור הופכים 1כוס יין לבן
1צ'ייסר קוניאק/ברנדי
אותן .כשהן מוזהבות מכל צדדיהן ,מוסיפים את בצל השאלוט 1צ'ייסר ליקר תפוזים
הפרוס ואת בצלי הפנינה .מקפיצים אותם יחד כחמש דקות. מלח ופלפל גרוס
שופכים מעל את הקוניאק ,מדליקים מייד (פלמבה ) .לאחר
שהאש כבתה מוסיפים את היין ,ליקר התפוזים ,את ציר
הבקר ואת השום הכתוש .מפלפלים וממליחים לפי הטעם.
בשרים ממשיכים לבשל על אש נמוכה כשעה.
סרוק אות
גיליון 37 133