Page 36 - medorledor133
P. 36
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: קסרול של ארטישוק
יש לנגב את הפטריות ולחתוך אותם לפרוסות .יש לקלף את ירושלמי ופטריות
הארטישוק הירושלמי ולחתוך אותו לקוביות לא עבות . מצרכים ל 4 :מנות
במחבט סוטאג' ממיסים את החמאה ומוסיפים את הבצל ואת זמן הכנה 20 :דקות
השום .מזהיבים אותם ומוסיפים את הארטישוק הירושלמי, זמן בישול 26 :דקות
מערבבים ומכסים .מנמיכים את האש ומבשלים במשך 12
מצרכים:
דקות . 1בצל קצוץ
מוסיפים את הפטריות ,מערבבים וממשיכים לבשל עוד עשר 2שיני שום קצוצות
דקות ועד שהמים שהגירו מן הפטריות מתחילים להתאדות. 125גר' פטריות יער
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומוסיפים את הפטרוזיליה 125גר' פטריות מלך היער
400גר' ארטישוק ירושלמי
הקצוצה .מערבבים ומבשלים עוד כ 2-דקות. 1/2חבילת פטרוזיליה קצוצה
35גר' חמאה מלוחה
תבשילים ותוספות 1כפית אוכמניות
מלח ופלפל גרוס
סרוק אות
36