Page 37 - medorledor129
P. 37
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
סרוק אות להפריד בין העלים בלי לקרוע אותם. עלי כרוב ממולאים בדג
מקלפים את הגזר וחותכים לקוביות קטנות .מחממים סיר סלמון טרי ומעושן
עם מים ,מלח ופלפל ומביאים לרתיחה .מוסיפים את קוביות
מצרכים ל 4 :מנות
הגזר ומבשלים כחמש דקות .שומרים בחום. זמן הכנה 20 :דקות
את הסלמון חותכים לקוביות קטנות. זמן בישול 10 :דקות
זמן אפיה 15 :דקות
יש לקצוץ את עלי הבזיליקום ולערבבם עם הקרם פרש.
ממליחים ומפלפלים ,מוסיפים 50מ"ל יין לבן ומערבבים. מצרכים:
400גר' סלמון טרי
מניחים את עלי הכרוב על מגש .על כל עלה מניחים כף של 100גר' סלמון מעושן
קוביות סלמון ומעל מעט מן רוטב השמנת.
1כרוב
מחממים תנור לחום של 180מעלות (טרמוסטט ) 6 2גזרים
מקפלים את העלים ומניחים אותם בתבנית .שופכים מעל 30מ"ל קרם פרש (שמנת )42%
עלי בזיליקום טרי
את יתר היין .אופים במשך חמש עשרה דקות. 300מ"ל יין לבן
מלח ופלפל גרוס
להגשה :מניחים עלה או שניים ,מפזרים מעל קוביות גזר
ומעט מרוטב השמנת הכנה:
שוטפים את הכרוב .מחממים מים עד לרתיחה ,ממליחים
דגים ומבשלים את הכרוב כעשר דקות .מצננים ומתחילים
37 גיליון 129