Page 38 - medorledor129
P. 38

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צילצויםלו‪:‬םא‪:‬לאכלסכדסונדיוןנין‬

                                ‫ההכנה‪:‬‬                                         ‫סלט מלפפונים‪ ,‬סלמון‬
                                                                                  ‫מעושן וגבינה לבנה‬
‫מערבבים היטב את הגבינה הלבנה עם העירית הקצוצה‪.‬‬
                                                                                                                ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                                ‫מפלפלים וממליחים לפי הטעם‪.‬‬                                                     ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬

‫שוטפים את המלפפונים וחותכים אותם לקוביות קטנות‪.‬‬                                                                           ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                                                ‫‪ 4‬מלפפונים גדולים‬
‫חותכים את הסלמון גם לקוביות קטנות‪ .‬שמים את פרוסות‬                                                             ‫‪ 150‬גר' סלמון מעושן‬
                                                                                       ‫גביע גבינה לבנה (אחוזי השומן לפי בחירתכם)‬
                                ‫הלחם בטוסטר ואז חותכים אותם גם לקוביות‪.‬‬                          ‫‪ 4‬פרוסות לחם מקמח מלא או אחר‬
                                                                                                              ‫‪ 2‬כפות עירית קצוצה‬
‫להגשה לוקחים קערות או צנצנות זכוכית‪ .‬בתוכן מניחים שכבה‬
                                                                                                                  ‫‪ 1‬כף שמיר קצוץ‬
‫של תערובת הגבינה‪ ,‬ואז קוביות מלפפונים‪ ,‬מעל שוב גבינה‪,‬‬                                                             ‫‪ 4‬כפות מיץ לימון‬
                                                                                                                  ‫מלח ופלפל גרוס‬
‫מלפפונים‪ ,‬מעל שכבת קוביות לחם ומעל שכבת קוביות סלמון‪.‬‬

‫לבסוף עוד שכבה של גבינה‪ .‬מפזרים מעל כמה קוביות של‬

                                ‫סלמון ומלפפונים לעיטור‪ .‬מפזרים מעט שמיר קצוץ‪.‬‬

          ‫סלטים‬                 ‫מגישים קר מאוד‪.‬‬

‫סרוק אות‬

                                                                               ‫‪38‬‬
   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43