Page 38 - medorledor129
P. 38
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילצויםלו:םא:לאכלסכדסונדיוןנין
ההכנה: סלט מלפפונים ,סלמון
מעושן וגבינה לבנה
מערבבים היטב את הגבינה הלבנה עם העירית הקצוצה.
מצרכים ל 4 :מנות
מפלפלים וממליחים לפי הטעם. זמן הכנה 15 :דקות
שוטפים את המלפפונים וחותכים אותם לקוביות קטנות. מצרכים:
4מלפפונים גדולים
חותכים את הסלמון גם לקוביות קטנות .שמים את פרוסות 150גר' סלמון מעושן
גביע גבינה לבנה (אחוזי השומן לפי בחירתכם)
הלחם בטוסטר ואז חותכים אותם גם לקוביות. 4פרוסות לחם מקמח מלא או אחר
2כפות עירית קצוצה
להגשה לוקחים קערות או צנצנות זכוכית .בתוכן מניחים שכבה
1כף שמיר קצוץ
של תערובת הגבינה ,ואז קוביות מלפפונים ,מעל שוב גבינה, 4כפות מיץ לימון
מלח ופלפל גרוס
מלפפונים ,מעל שכבת קוביות לחם ומעל שכבת קוביות סלמון.
לבסוף עוד שכבה של גבינה .מפזרים מעל כמה קוביות של
סלמון ומלפפונים לעיטור .מפזרים מעט שמיר קצוץ.
סלטים מגישים קר מאוד.
סרוק אות
38