Page 36 - medorledor129
P. 36
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
מחממים את התנור לחום של 180מעלות. סופלה (תפיחה) כרובית
בקערת מעבד המזון מניחים את פרחי הכרובית ,יחד עם גבינת
השמנת והחלמונים .טוחנים יחד עד קבלת מרקם חלק .מוסיפים מצרכים ל 4 :מנות
את הגבינה המגוררת ומתבלים באגוז מוסקט ,מלח ופלפל לפי זמן הכנה 20 :דקות
זמן אפיה 40 :דקות
הטעם .מעבירים לקערת ערבוב.
מקציפים את החלבונים עד קבלת קצף יציב .מוסיפים את קצף מצרכים:
200גר' גבינת שמנת
החלבונים לתערובת הכרובית ומקפלים אותו בעדינות.
משמנים קערה עם דופן גבוהה (אפשרי גם בקערות אישיות ) 2ביצים
ושופכים לתוכה את תערובת הכרובית .מכניסים לתנור ואופים 40גר' גבינה מגוררת
בין 25דקות עד 30דקות עד שהמרקם זהוב ותפוח .מומלץ לא
600גר' כרובית
לפתוח את דלת התנור בזמן האפייה שהתפיחה לא תצנח. אגוז מוסקט
תבשילים ותוספות מלח ופלפל שחור גרוס
סרוק אות ההכנה:
יש להפריד את פרחי הכרובית ולשטוף אותם במים קרים.
מניחים אותם בסיר אידוי ומבשלים אותם עד שהם רכים.
מסננים ומשאירים בצד.
36