Page 33 - medorledor125
P. 33

‫מגזין מדור לדור‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

‫סרוק אות‬                                          ‫ההכנה‪:‬‬    ‫קדרת בקר בבירה‬
‫יש לחמם את התנור לחום של ‪ 160‬מעלות (‪ .)4-5‬בסיר‬
‫עם תחתית עבה מחממים את השמן ומוסיפים בו את כל‬                                          ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
‫הירקות‪ .‬מקפיצים במשך חמש דקות‪ .‬מפזרים מעל את‬                                          ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
‫הקמח‪ .‬מוסיפים את הבשר ואת חזה האווז‪ .‬מערבבים‬
‫וממשיכים לערבב תוך כדי בישול כחמש דקות‪ .‬שופכים מעל‬                                       ‫זמן בישול‪ :‬שעה‬
‫את ציר הבקר ואת הבירה‪ .‬מוסיפים את הטימין וכוכבי אניס‪.‬‬
‫ממליחים ומפלפלים‪ .‬מכסים ואופים בתנור במשך שעתיים‪.‬‬                                                ‫מצרכים‪:‬‬
                                                          ‫‪ 1‬קג' בשר בקר (המתאים לגולש) חתוך לקוביות‬
    ‫בשרים‬
                                                                        ‫‪ 250‬גר' אווז מעושן חתוך לקוביות‬
‫‪33‬‬                                                                                        ‫‪ 2‬גזרים פרוסים‬

                                                                                       ‫‪ 2‬עלי סלרי קצוצים‬
                                                                                         ‫‪ 2‬בצלים פרוסים‬

                                                                                      ‫‪ 1‬בצל שאלוט פרוס‬
                                                                                            ‫‪ 3‬כוכבי אניס‬
                                                                                           ‫‪ 1‬גבעול טימין‬

                                                                                     ‫‪ 1/2‬ליטר בירה כהה‬
                                                                                       ‫‪ 1/2‬ליטר ציר בקר‬
                                                                                         ‫‪ 3‬כפות שמן זית‬
                                                                                               ‫‪ 1‬כף קמח‬
                                                                                        ‫מלח ופלפל גרוס‬

                                                                                                  ‫גיליון ‪125‬‬
   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38