Page 33 - medorledor125
P. 33
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
סרוק אות ההכנה: קדרת בקר בבירה
יש לחמם את התנור לחום של 160מעלות ( .)4-5בסיר
עם תחתית עבה מחממים את השמן ומוסיפים בו את כל מצרכים ל 6 :מנות
הירקות .מקפיצים במשך חמש דקות .מפזרים מעל את זמן הכנה 20 :דקות
הקמח .מוסיפים את הבשר ואת חזה האווז .מערבבים
וממשיכים לערבב תוך כדי בישול כחמש דקות .שופכים מעל זמן בישול :שעה
את ציר הבקר ואת הבירה .מוסיפים את הטימין וכוכבי אניס.
ממליחים ומפלפלים .מכסים ואופים בתנור במשך שעתיים. מצרכים:
1קג' בשר בקר (המתאים לגולש) חתוך לקוביות
בשרים
250גר' אווז מעושן חתוך לקוביות
33 2גזרים פרוסים
2עלי סלרי קצוצים
2בצלים פרוסים
1בצל שאלוט פרוס
3כוכבי אניס
1גבעול טימין
1/2ליטר בירה כהה
1/2ליטר ציר בקר
3כפות שמן זית
1כף קמח
מלח ופלפל גרוס
גיליון 125